04-19-2011, 21:14 | #1 |
Aziz Yıldırım Ve Alex Bugün Başbakan'la Görüştü. Ne Konuştunuz?
Öncelikle şunu belirteyim ben bir Trabzon'lu ve Trabzonspor'luyum 22 yaşındayım ve bu yaşıma kadar hiç şampiyonluk görmedim..
Geçtiğimiz senelerde Şampiyonluğa hiç bu kadar fazla yaklaşmamıştık ve bu sene artık bu şehrin özlemine son verilmek isteniyor yönetiminden futbolcusuna taraftarına kadar herkes ter döküyor çalışıyor emek veriyor.. 96 Senesinde Ali Şen başkanlığı zamanında son maçta Mesut Yılmaz'a açılan telefonla stada yığılan jandarmalar bir anda olayların karışmasına sebep olmuş ve Trabzonspor belkide motivasyon kaybından maçı vermişti.. Bu olaya duygusal boyutta bakacak olursak 96 ' da ki maçtan sonra basına yansıyan yaklaşık 5-10 arası Trabzonspor'lu gencin bu travmaya dayanamayarak intihar ettiğidir.. Birde yansımayıp milletin bilmedikleri var.. Başbakan Aziz Yıldırım'a sarı lacivert kalem göndersin. Şimdi de bu görüşme ! Kalmış 5 hafta ne konuşacaksınız Başbakanla ! O kalemin ne manaya geldiğini Federasyon başkanından top toplayıcı çocuğa kadar herkes biliyor. Yeter artık ayıptır ! Daha önce 2003-2004 Senelerinde olan olaylar yüzünden AK Parti Trabzon'u alamamıştı.. Hiç kimse akıllanmıyor akıllanmayacakta başbakanın fener sempatizanlığından Aziz Yıldırım ve ekibide faydalanmaya çalışıyor ve faydalanıyorda.. Başbakan bugün Aziz Yıldırım ve figüran olarak Alex'i teşekkür bahanesiyle kabul etmesiyle Trabzon'da inanılmaz bir kayıp yaşamıştır ve basında çıkan bu Trabzon başkanınıda çağıracak lafları falan boş laflardır umarım Sadri Şener böyle bir şeye tenezzül etmez.. Biz Faruk Özak'a gitmeye kalksak Fenerbahçe yönetimi neler söylerdi acaba şimdi hepsi kuzu gibi susuyor.. Mesela bugün Sadri Şener ve Umut Bulut Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak'a benzer bir ziyaretde bulunsalardı... İstanbul basınında Kopacak tantanayı hesap edebiliyor musunuz ? Tamamen Trabzonspor'u yıldırma planları psikolojik hareket her şey belli.. Belki sizin için bu yazdıklarım anlamsız olabilir bir futbol takımı bir insanın yerini nasıl tutabilir ama bizim şehrimiz futbolla yatıp futbolla kalkan bir şehir.. Maç kaybedildiğinde ertesi gün Trafikte korna sesi bile duyulmayan bir şehir.. Biz böyleyiz ve Tayyip Erdoğan bugün itibariyle her fırsatta destekleğim Tayyip Erdoğan bugün ki o görüşmeyle benim gözümde bitmiştir.. Fenerbahçe'nin Alt yapı sorunları mı konuşuldu acaba.. Neler konuşuldu çok merak ediyorum.. 2003 Senesinde Kale Arkası tribününde Trabzonspor - Fenerbahçe maçında daha 6 yaşında ki bir kızın başını Fenerbahçe taraftarı yarmıştı ve bu olaydan sonra başbakan ; "Fenerbahçe'ye haksızlık yapıldı " demişti ve ardın Canalioğlu belediye başkanı.. Yazık, Söylenecek çok şey var. Hak ve adalet hiç bu kadar kirlenmemişti... Buluşsunlar, konuşsunlar bakalım... 7. şampiyonluğun ardından Trabzonspor'un başarısını hiçbir siyasetçi kutlamasın! Başbakana değil, Cumhurbaşkanına bile gitseniz ŞAMPİYONLUK BİZİM! Bordo Kanımızla Mavi Göklere ŞAMPİYON TRABZON Yazacağız.. Forum kurallarını çiğnemediğimi düşünüyorum objektifçe yorumumu yaptım arkadaşlarında yorumları benim için değerli şimdiden herkese teşekkür ederim herkese hakkım helal olsun kırdığım herkesten tek tek özür diliyorum hakkınızı helal edin.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
04-19-2011, 21:29 | #2 |
Genel seçimlere 2 aydan az kalmış ve başbakan milyonlarca trabzonspor taraftarını karşısına almak pahasına fenerbahçeyi şampiyon yapacak öylemi
Geçiniz ;) |
|
04-19-2011, 21:30 | #3 | |
Alıntı:
başbakan sorumluluk gereği, bu görüşmeyi sezon sonuna ertelemeli, böyle bir görüntü vermemeliydi. başbakanın zaten koyu bir fb taraftarı olduğu, fb hakkında daha önce verilen bir cezayı telkin ile kaldırması, sonasında yaşadığımız kaos göz önüne alındığında camia olarak huzursuz olmakta haklıyız. |
||
04-19-2011, 21:37 | #4 |
Yarın trabzonspor başkanı burak yılmazı alıp basbakanla görüşmek istese kabul etmeyecekmi başbakan
|
|
04-19-2011, 21:40 | #5 |
Şenol Güneş'i meclise sokmayan zihniyet ve kalkıp bir özür bile dilemeyen topluluk
Sence ne olabilir ? Siyasi düşüncem Trabzonspor'un önüne geçemiyor kusura bakma kardeşim. |
|
04-19-2011, 21:43 | #6 |
başkalarını bizimle karıştırma...
şenol güneşi bizzat cebinden arayan bir Başbakan Tayyip Erdoğan... Başbakanın işi gücü yok kimin şampiyon olduğu ile mi... Uğraşacak... |
|
04-19-2011, 21:45 | #7 |
Ligin sonucunun belli olacağı haftalara girilmişken böyle bir görüşme şık olmamıştır. Dört, beş hafta daha bekleyemediniz mi diye sorarlar adama? Ben kameraların arkasında ne konuşuldu nereden bileyim! Dün hakem odası basan, bugün başbakan ile işi bitirir.
Benim partim Trabzonspor. Ve Cem Papila'yı asla unutamam. Bugünden sonra yapılacak hatalarda adreste bellidir. |
|
04-19-2011, 21:52 | #8 |
Ve bu görüşmeden sonra Trabzonspor'la Akyazı projesiyle ilgili masaya oturma kararı alındı sizcede çok yapmacık değil mi ? Çok sahte değil mi ? Söyleyin biz Taraftarız memleketimizi destekleriz son nefesimize kadar dinimizden , vatanımızdan sonra Trabzonspor gelir şahsi veya siyasi menfaatler değil.
|
|
04-19-2011, 21:53 | #9 |
Başbakanın 27 nisan günü açıklayacağı çılgın projeyi ilkez burada açıklıyorum:
Türkiye kupasını gelecek sezon Fenerbahçe alacak |
|
04-19-2011, 21:55 | #10 |
|
|
Konuyu Toplam 9 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 9 Misafir) | |
|
|