![]() |
#1 |
![]() Hayrünnisa Gül, bıçaklı bir saldırıda yaralanan ressam Bedri Baykam'ı hastanede ziyaret etti
![]() Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eşi Hayrünnisa Gül, bıçaklı bir saldırıda yaralanan ressam Bedri Baykam'ı hastanede ziyaret etti. Bedri Baykam'ın eşi Sibel Baykam'ın Vatan Gazetesi'ne yaptığı açıklamaya göre Hayrünnisa Gül önceki gün hastaneye gelerek geçmiş olsun dileğinde bulundu. Sibel Baykam, Hayrrünnisa Gül'ün ziyareti sırasında Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün de ünlü ressamı telefonla aradığını ve geçmiş olsun mesajlarını ilettiğini söyledi. Baykam'a dün geçmiş olsun ziyaretinde bulunan isimlerden biri de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ydu. Kılıçdaroğlu, ziyaret sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, Baykam ve asistanının sağlık durumlarının iyi olduğunu ifade ederek, "Umarım kısa sürede hastaneden taburcu olurlar, normal yaşamlarına devam ederler" diye konuştu. Habertürk
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() neyse ben susuyorum şimdilik
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Olmamalıydı böyle bir ziyaret, umarım olmamıştır ;)
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() resmen mozardım...:s
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() ilköğretimde ki başörtülü akrdeşlerimize cahil yaptıklarına cehalet diyenden ben bekleriz. neyin kanıtı peşindeler anlamış değilim yani
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Ne gerek vardı. Çok mu farzdı.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Taif vakasını hatırlatıyorum ve böyle anti-diyalog tavrı takınan abilerim, ablalarım ve kardeşlerimi sağduyuya davet ediyorum. Nerden biliyoruz son nefesinde Kelime-i Şahadet getirip öyle can vermeyeceğini Şüphesiz ki Allah istediğini rızklandırır...
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() acaba bedri baykam bizlerden para isteyecek mi ?
o kadar tiyatro izletti bize bunun bir karşılığı olmalı değilmi... ne işiniz var orada bilmiyorum ki... |
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Nisa: Sayın baykam çok üzüldüm Allah acil şifalar varsin
baykam: Allah razı olsun Nisa: O kadar çok üzüldüm ki sabahara kadar uyuyamadım,dua ettim,hatim ettim la hatta baykam: La çok sevim ya sizin dualarınızla yaşıyorum Allah bin kere razı olsun Nisa: zemzem getirdim az iç şifa bulursun baykam: (lıkır lıkır içer ve geğirir) ohh çok iyi geldi yeniden doğmuş gibiyim Nisa: Ne demek efendim bir daha bıçaklanın bir daha getiririm damcana hatta baykam: ucube heykeli yıkılsın yerine sizin heykeliniz dikilsin Nisa: Ay bu halinizle bile bizi güldürüyorsunuz baykam: ohhhyşş Nisa: Allah'a emanet olun baykam: sağolun sizde,cumanız da mübarek olsun. Nisa: Amin Allah razı olsun Baykam: Tek birrrrrrrrrrrrrrrrrr Nisa: Allah-u Ekberrrrrrrrrrrr Baykam: Tek birrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Nisa: Allah-u Ekberrrrrrrrrrrrrrrr Baykam: Tek birrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Nisa: Allah-u Ekberrrrrrrrrrrrrrrrrrrr |
|
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
![]() çığlık atarak güldüm la ![]() |
||
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
abdullah gül, bedri baykam, hayrünnisa gül |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |