AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 04-27-2011, 20:20   #1
Kullanıcı Adı
xfce
Standart lköğretim öğrencisine gebelik test

İlköğretim öğrencisine gebelik testi

Türkiye / 27/04/2011

İstanbul'da 13 yaşındaki öğrenciye erkeklerle gezdiği gerekçesiyle gebelik testi yaptırıldı.

7'nci sınıf öğrencisi kız, müdür talimatıyla dersten çıkarıldı, hademe tarafından gebelik testine tabi tutuldu.

Akşam'ın haberine göre, Büyükçekmece Güzelce Cevdet Zebure Kotan İlköğretim Okulu'nda yaşandığı belirtilen olay şöyle gerçekleşti: 7. sınıf öğrencisi E.K. (13), 'erkeklerle çok geziyor' diye kadın hademe tarafından dersten çıkarıldı. Müdür talimatı olduğu gerekçesiyle tuvalete götürüldü. Kıyafeti çıkarılan kızdan gebelik testi için idrar örneği alındı. E.K. olayı ailesine anlattı.

Baba Ş.K., Büyükçekmece Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Dilekçede, 'Kızım müdür Y.K. tarafından Türkçe dersinden çıkartılarak hademe eşliğinde zorla götürüldüğü tuvalette, müdür dışarıda kalmış, kızım darp edilmiş, idrarı alınarak gebelik testi yapılmıştır. Rehberlik öğretmeninin karşı çıkmasına rağmen müdür kızımı fahişelikle suçlamıştır. Tüm öğretmenler de şahittir' dedi.

İNTİHARA TEŞEBBÜS ETTİ
Dilekçenin devamında, 'Bu yapılanların ardından kızım intihara teşebbüs etmiştir. O günden beri de okula gitmemektedir. Çocuğumun psikolojik ve fiziksel olarak hayata tutunması zora sokulmuş olup sorumluların yargı önüne çıkartılarak cezalandırılmasını istiyorum' denildi.

SORUŞTURMA BAŞLADI
Dilekçe üzerine soruşturma başlatıldı. Baba Ş.K., 'Kızımın ayrıca özürlü olduğunu söylediler. Bunun üzerine hastanelere gittik. Yapılan tetkiklerde kızımın sağlam olduğu ortaya çıktı. Artık o okula gitmek istemiyor. Psikolojik destek almak için gerekli kurumlara başvuracağız' diye konuştu.

KANAATİMİZE GÖRE YALAN
İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Avni Sandıkçı şunları söyledi: "Müfettişler görevlendirildi. Bu tür iddiaların olmadığı tespit edilmiştir. Böyle olunca da dosya kapatılmış. Çocuğun yalan söylediği kanaatine varıldı. Ailenin bu dedikoduyu neden çıkardığına anlam veremedik. Derhal soruşturma başlatacağız. Olayın en ince ayrıntısına kadar soruşturacağız." (Akşam)
http://www.radikal.com.tr/Radikal.as...&CategoryID=77

xfce isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 04-27-2011, 22:51   #2
Kullanıcı Adı
hüma
Efendımız A.S.M bır ınsanı bır hususda ıtham etmek ıcın on kısının sahıtlıgı lazım dıye buyurmustur.
Muslumanlıktan hatta ınsanlıktan nasıbını almamıs ınsanfızlar
hüma isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-27-2011, 22:56   #3
Kullanıcı Adı
unnamed
yav bu habere inanan varmı
Alt 04-27-2011, 22:59   #4
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Bu ne lo
Haberi tam okumadım gerek bile duymadım.
Gerçek olduğunu da düşünmüyorum.
Gerçekse zaten gereken yapılır o ayrı konu.
Kaldı ki erkeklerle geziyorsa,o okulda erkeklerle gezen tek öğrenci mi ? Başka erkeklerle gezen kız varsa onlara yapıldı mı ?
Daha önce yapılmış mı ?
Dersten hiç bir hademe öğrenciyi çıkaramaz,öğretmen peşini bırakmaz izin vermez.
Verdi diyelim.Öğretmen konu hakkında konuştu mu ?
Öğrenciler şahit mi ?
Öğrenci sınınftan çıktıntan sonra derse geri döndü mü ?
Döndüyse,durumu nasıldı ?
Dönmediyse,okuldan çıkmış mıdır ?
Okuldan nasıl çıkmıştır ? Eee artık direk oalrak çıkmak kolay değil.
Çıktıysa,devamsızlığı geçirilmiş mi fişe ?
Sorular çoğaltılabilir

Dikkatinizi çekerim,seçim yaklaştıkça basın yavşaklaşıyor.
Alt 04-27-2011, 23:24   #5
Kullanıcı Adı
hüma
Habere ınanan var mı dıye sormussunuz.evet dogruluk payı bırakıyorum,cunku gıttıkce ahlaksızlasan ınsanlarla yasıyoruz...
hüma isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-27-2011, 23:28   #6
Kullanıcı Adı
Ammar
Alıntı:
hüma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Habere ınanan var mı dıye sormussunuz.evet dogruluk payı bırakıyorum,cunku gıttıkce ahlaksızlasan ınsanlarla yasıyoruz...
ahlak ! ahlak mı dedi birileri... o otobsülerde protesto olarak sevişenler kimdendi acaba ?
Ammar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-27-2011, 23:33   #7
Kullanıcı Adı
Eşref
Bir okul müdürünün böyle birşey yaptırması, imkansız. Mümkün olamayacak birşey. Öğrencinin iftira etmesi bence daha olası. Lakin böyle bir durum yaşanacak olsa, o okulda çalışan öğretmenler ve diğer çalışanlar bile, insanlık adına buna dur derdi. Kim göz yumabilir ki?

Eğer ki böyle bir olay olmuşsa, okul müdürü en ağır şekilde cezalandırılmalıdır.
Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)