|
05-04-2011, 02:01 | #1 |
"Kılıçdaroğlu Kaset Genel Başkandır"
"Kılıçdaroğlu Kaset Genel Başkandır"
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 12 Haziran seçim mitingleri kapsamında İstanbul'un Esenyurt ilçesinde halka seslendi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Bülent Ecevit'in Kılıçdaroğlu'nu başarısız bir bürokrat olduğu için aday yapmadığını belirterek, "Ama sayın Baykal bu oyuna geldi ve sayın Baykal bu oyuna öyle bir geldi ki! Aslında biliyorsunuz sayın Kılıçdaroğlu gerçek manada genel başkan değildir. Sayın Kılıçdaroğlu bir kaset genel başkandır. Skandal kaset. Bununla gelmiştir." dedi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 12 Haziran seçim mitingleri kapsamında İstanbul'un Esenyurt ilçesinde halka seslendi. Konuşmasında yeni anayasa vurgusu yapan Erdoğan, "O dönemde partimiz devamlı kapatılıyor." diye feryat edenlere gelin bunu engelleyelim dedik. Kimdi onlar? BDP. Gel kardeşim engelleyelim bunu dedik. Meclise gelmediler. Oy vermediler" dedi. CHP, MHP, BDP BERABER YÜRÜDÜLER Erdoğan şöyle konuştu: "Ne yazık ki bizim içimizden de bazı arkadaşlar, şimdi onlar MHP'de biliyorsunuz. Onlar da bu oyuna geldiler ve zaten biliyorsunuz kampanyayı da beraber yürüttüler. CHP, MHP, BDP beraber yürüdüler. Ama milletim onlara sandıkta gerekli dersi verdi. % 58 ile evet dedi bu pakete. Şimdi milletim diyor ki bu yeterli değil. Anayasanın tamamını değiştirelim." HALKIN ANLAYACAĞI ANAYASA "STK'lar, siyasi partiler ve aydınlar yeni anayasa hazırlığı yapıyorlar. Ama hepsinden öte halkımız hazırlık yapıyor. Şu anda halkımızda bu oturup konuşuluyor. Yeni anayasa halkın tam manası ile anlayacağı dille yazılacak bir anayasa. Daha küçük bir anayasa. Teferruata boğulmayan, tecrübe ile bugüne kadar tüm deneyimleri kapsayan bir anayasa. Bununla beraber inşallah arzu edilen tablo parlamentoda oluşması halinde parlamentoda, halka gidebilme imkânı olursa halka gitmek sureti ile inşallah bu adımı atacağız." BİZ DEDİK Kİ OLUR "Dedik ki sayın Kılıçdaroğlu'nun azabına gazabına bu milleti daha fazla mahkûm etmeyelim. Geldik, dedik ki biz hastaneleri birleştireceğiz. Bu CHP ne dedi biliyor musunuz? 'Yapamazsınız'. Mecliste oluyor bunlar. Kılıçdaroğlu da yapamaz diyenlerden. Bunlar tamami ile popülist bir siyaset yaptıkları için işlerine bu geliyor. Biz dedik ki olur." BAYKAL OYUNA GELDİ "SSK'yı zarara uğrattı. Baktı ki bu işi artık götüremiyorum. Siyasete girme kararı verdi. Merhum Ecevit'e müracaat etti. Merhum Ecevit ola ki bunun çok başarısız bir bürokrat bildiği için aday yapmadı. Ama sayın Baykal bu oyuna geldi ve sayın Baykal bu oyuna öyle bir geldi ki! Aslında biliyorsunuz sayın Kılıçdaroğlu gerçek manada genel başkan değildir. Sayın Kılıçdaroğlu bir kaset genel başkandır. Skandal kaset. Bununla gelmiştir." "CHP'nın emekli savcı olan Muğla adayı, iddianamesinde sosyal güvenlik kurumlarındaki yolsuzluğa dikkat çekiyor. Bunu söylüyor. Ben söylemiyorum. Buyrun sayın Kılıçdaroğlu git anlat. Git konuş bakalım ne diyecek sana. Yoksa emekli savcı iddianamesini geri mi alacak." CHP SİLİVRİ İLE GENEL MERKEZ ARASINA TÜNEL KAZIYOR "Şu anda biliyorsunuz CHP Genel Merkezi ile Silivri arasına tünel kazıyor. Biz Kanal İstanbul'u hazırlıyoruz. Onlar da o tüp tünelleri hazırlıyorlar. Aradaki fark bu." SADECE SAHİLLERİN PARTİSİ DEĞİLİZ "Bizde ayrım yoktur. Sadece sahillerin partisi değiliz. Biz 780 bin kilometrekarenin partisiyiz. Vatan topraklarının partisiyiz. Şu bayrağımızın kırmızı rengi şehit kanlarımızın rengi değil mi? Hilal bizim bağımsızlığımızın ifadesi değil mi? Yıldız şehitlerimizi temsil etmiyor mu? Peki bu niçin birilerini rahatsız ediyor. Soruyorum. Neden? Onun için ne dedik? Tek bayrak dedik. Vatan toprakları üzerinde ameliyat yaptırmayız. Bizde mezhepçilik yok. Meşrepçilik yok. Bizde sadece insan olmak var. İnsan her şeyin önünde. Devlet arka plânda. Devlet insanın hizmetkârıdır; insan devletin değil." Erdoğan, daha sonra Beylikdüzü Etkinlik Alanı'nda düzenlenen mitingte konuştu. Erdoğan buradaki konuşmasında da CHP'ye ve Kılıçdaroğlu'na yüklendi. Kılıçdaroğlu'nun ''bedelsiz askerliği getireceğim' dediğine işaret ederek, ''Kardeşim iyi düşün taşın, git şehit analarına, fakir fukara, garip gureba analara sor, bak bakalım onlar ne diyor sana: 'Ben fakir fukarayım diye çocuğumu askere göndereceğim, parası pulu olan da çocuğunu askere göndermeyecek. Bu adalet mi?' diyor'' dedi. "DERDİ, KASAYI BOŞALTMAK'' Erdoğan, CHP'nin "Aile Sigortası" vaadini de şöyle eleştirdi: ''İnandınız mı; ben inanmadığınızı biliyorum zaten. Anadolu'yu dolaşıyoruz, soruyorum kimsenin inandığı yok. Derdi ne biliyor musunuz? Biz geldiğimizde Hazine tam takırdı, Merkez Bankası'nın kasasında 27,5 milyar dolar var; hale bak. Koskoca Türkiye, kasada 27,5 milyar dolar. Bunun da yarısı, Avrupa'daki işçilerimizin parasıydı. Şimdi o kasada ne var biliyor musunuz, 93,3 milyar dolar var. Kılıçdaroğlu şimdi bu paraya mı sulandın yoksa, bunu mu boşaltırız diyorsun? Kusura bakma, benim milletim sana böyle bir yol göstermez, 'yürü' demez. Niye? Sizden bu millet çok çekti çünkü. Siz ne zaman bu ülkede kasaları dolu gördüyseniz hep boşalttınız. Benim milletim bir daha size 'yürü' demez. Onun için de zaten çok partili hayata geçtiğimizden bugüne CHP'ye iktidar vermemiştir. Ancak kenarından köşesinden şöyle koalisyonlarla ortak yapmıştır, o kadar.'' Habertürk 03.05.2011
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
05-04-2011, 02:02 | #2 |
kasetlerin efendisi kilicdaroglu..
|
|
05-04-2011, 02:04 | #3 |
Chp ile mhp Yeşilçamın 70'li yılları gibiler...
Konu Sevban tarafından (05-04-2011 Saat 02:06 ) değiştirilmiştir.. |
|
05-04-2011, 02:11 | #4 |
|
|
05-04-2011, 02:06 | #5 |
aydemir akbas yaslandigi icin chp ve mhp den eleman ariyorlarmis yerine
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|