|
![]() |
#1 |
![]() ANNAPOLİS TOPLANTISI SİZCE FİLİSTİNE YARAR SAĞLAR MI
![]() ANNAPOLİS TOPLANTISINA 2 GÜN KALDI.TÜRKİYEDEN ALİ BABACAN TOPLANTIYA KATILACAK VE ÇOK SAYIDA ÜLKENİN ÖNDE GELENLERİ KATILACAK.ANCAK FİLİSTİN HALKININ EN ÇOK OYU ALAN HAMAS TOPLANTIYA ÇAĞRILMADI.FİLİSTİN HALKININ SON GÜNLERDE FAZLA ÖFKELENDİREN MAHMUT ABBAS ÇAĞIRILDI.HAMAS TOPLANTI DA BİZ OLMADIĞIMIZ MÜDDETÇE VE BİZİ HESABA KATMADIĞINIZ MÜDDDETÇE BARIŞ GELMEZ DEDİ.VE SİZCE BARIŞ GELECEK Mİ??
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() "Kula bela gelmez Hak yazmayınca,Hak bela yazmaz kul azmayınca..."
VesseLam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() barış bu toplantıda olmasada birgün elbette gelecektir.bir selahattin eyyubi mutlaka çıkar arkadaşlar
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ben bu toplantıdan barış çıkacapından hiç umutlu değilim ..
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() ben bu toplantıdan barış çıkacapından hiç umutlu değilim ..
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() K. israil ve amerika kandan başka birşeyden anlamaz.Abbas iyi niyetli mi bilemem.Ama Hamasın desteklenmesi gerekir inancım bu.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Bence, bu konferans insanlara''barış için çabalıyoruz'' imajı vermek için,içlerini guya rahatlatmak için yapılmış bir toplantı idi.
Hamas gibi Filistin halkının ezici çoğunluğunun desteğini almış bir grup çağrılmadıysa çok daha üzüldüm. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
körfez savaşının çıkmasında yahudi lobilerinin oynadığı rol çok büyük paya sahipti okadar ki israilli silah firmalarının bu konuda tevratta ki ayetleri kullanması ile savaşa dinsel motiflerde yüklemişti böylelikle geniş bir halk desteği sağlamayı amaçladılar. tevratta geçen " gece ağızlarında ateş taşıyan kuşlar o ateşleri sadece yakmak istediklerinin üzerilerine atarlar" mealinde ki bir cümleyi israil silah firmaları yaptıkları uçaklara uyarlamış, bizim uçaklarımız taşıdıkları ateş yüklü yakıcı bombalarla hedefleri sıfır hata ile vuruyor demişlerdir gece tabirinide yorumlarken dünyada gece operasyon yapabilen uçak teknolojisini üreten tek ülke israil dir .....gerçi bunu amerika ve türkiye ilede paylaştılar sonra. ve mescidi aksa yıkılmadan büyük kurtuluş için mesihin gelmiyeceğine inan hristiyan dünyasıda bu israil politikasına destek vermektedir sonuçta yahudi ve hristiyan fanatizmi ;islam literatüründe de geçen o kıyamet öncesi yaşanacak büyük savaşı başlatmadan durmayacaktır ve şu anda dünya amerika ve israil dış politiklarında şahin yanlısı yahudi ve hristiyan lobilerin etkinliği yoğun biçimde hissedilmektedir. bence büyük savaş adım adım geliyor ![]() çok mu iç karartık ne? ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() arkadaş bence değil bu toplantı 1000 defada toplansanalar değişen hiç bişey olmaz, ne israil davasından vaz geçer nede filistinliler... Bence Ak parti hükümet olarak bişeyler yapsın artık bence yapılması gereken tek şey var oda oraya türk askerinin girmesidir. israil filistin arasından tanpon bölge oluştulmalı yoksa bu yahudilerin kışkırtmalarıyla daha çoook kan dökülür....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() incitmeden kırmadan ve müslümanları uyutarak FİLİSTİN'i nasıl israile katacaklarının hesapları yapılırken biz kalkmış ne olacak ne yarar sağlayacak diyoruz. >
![]() ![]() hepsi bir tuzak kuruyor. Allah'da bir tuzak kuruyor. ;) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|