|
05-07-2011, 18:36 | #1 |
Cübbeli: STV dizilerini izleyeceğine dansöz izle
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
05-07-2011, 18:37 | #2 |
Cübbeli'de çok abartmış, vebalini günahını alıyorsa izleyelim... ALLAH ALLAH...
Beğenilmeyebilir lakin dansöz ile aynı kefeye koyulacak kadar da değil yavv... Konu Sevban tarafından (05-07-2011 Saat 18:43 ) değiştirilmiştir.. |
|
05-07-2011, 18:55 | #3 |
cübbeliyi taktir ettim akıllı adammış.
|
|
05-07-2011, 19:19 | #4 |
|
|
05-07-2011, 19:26 | #5 |
Zilzal suresi
Rahmân ve Rahîm (olan) Allah'ın adıyla. 1. Yerküre kendine has sarsıntısıyla sallandığı, 2. Toprak ağırlıklarını dışarı çıkardığı, 3. Ve insan "Ne oluyor buna!" dediği vakit, 4. İşte o gün (yer) haberlerini anlatır, 5. Rabbinin ona bildirmesiyle. 6. O gün insanlar amellerini görmeleri (karşılığını almaları) için darmadağınık geri dönüp gelirler. 7. Kim zerre miktarı hayır yapmışsa onu görür. 8. Kim de zerre miktarı şer işlemişse onu görür. Muhakkak Allah doğruyu söylemiştir.. |
|
05-07-2011, 19:27 | #6 |
cennet babanın tapulu malıda sana mirasmı kaldı sayın cübbeli hoca? kendi ağzınla söylüyorsun..izlemedim diye.hemde Allah hiçbir iyiliği zayi etmez demeyle cennete gönderdiğini söylüyorsun..sen jet skilerle sefa yaparken mahmut efendi hzlerinin bu kanal ve zaman gazetesi savunmuştu..
bu uslub ve dille araya nifak sokuyorsun Allah gönlüne göre versin.. |
|
05-07-2011, 22:16 | #7 | |
akilli sözler
Alıntı:
soru açık onlarla cennette beraber olacakmıyız cevap ALLAH kimsenin iyiliklerini zayi etmez.. burada islami samantv ehli sünnet doğrultusunda bir şeyler vermekse topluma gayesi verilecek cevap evladım cennete ancak müslümanlar girecek olmalı değilmi.. birşeyleri savunacağım diye itikadınızı tehlikeye atıyorsunuz..bilmiyorsanız susun ki ahirette sorumlu olmayın |
||
05-07-2011, 22:21 | #8 | |
Alıntı:
Yok hocayı tanırız demesi hocanın yaptığı dansöz izle kelimesinin hatalı oluşunu söylememesi ! İşi tarafgir hale getiriyor !!! |
||
05-08-2011, 17:23 | #9 | |
Alıntı:
yalnız daha önce "Allah İran'ı daha da karıştırsın" şeklinde bir sözü olduğu iddia edildi. bana göre bu söz başlıkta geçen sözden daha ağırdı ama aynı tepkiyi görmemişti cübbeli. hatta bazı cemaatçi arkadaşlarım "cübbeli haklı", "cübbeli çok iyi bir din adamı" demişlerdi. bu sözden sonra cübbeli ahmed hoca artık cemaatçiler için de "kötü adam" olmuştur..!! bu arada dikkatimi çekti, başlığı açan kişi banlanmış! çok fazla foruma takılmadığım için bilmiyorum, sadece merak ettim, acaba bu başlığı açtığı için mi banı yedi ? |
||
05-07-2011, 20:08 | #10 |
Bu adamı hiçbir zaman sevemedim, stand up'çı olması gerekiyor. ''Hoca''lık vasfı ağır gelmiş kendine , taşıyamıyor.
|
|
Konuyu Toplam 9 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 9 Misafir) | |
|
|