|
![]() |
#1 |
![]() *Ödemeli at funda arar *ben kahve iciyorum nurgül yesilcay. *Cem uzan üstünü örteyim . *Evde yiyecek bir sey kalmadi hepsini windows 7 *Bir adam kitap okurken ölmüs neden? cunku satir basina gelmis. *Sinav kolaya benziyordu ama fantaydı . *Japonca su nasil istenir? mataramasuko . *Adamın birini hıçkırık tutmuş öksürük dövmüş . *Denizler Neden tuzludur? Balıklar kokmasın diye . *Şık kadına ne denir? KARI-ŞIK . *Dünyada 2 şeyden nefret ederim. 1.ırkçılık 2.ZenciLer . *Denizaltı'nın Bir Üst Modeli Nedir? DenizYedi . *Can Bedenden Çıkmayınca Ne Olur? -Diğer Derslere giremez . *Di$in agrıyorsa Mecßur Jackie Chan . Baygınlık geçirdiniz Biliyorum ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() bu havada bile usuttun ya bizi almi baci helal olsun...
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() ![]() Sondaki cümleyi birebir yaşamanız için gerçekleştirilmiş bir paylaşımdır efenim. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() güzel espirili paylaşım teşekkür...
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Konu Hüdaverdi tarafından (05-08-2011 Saat 16:57 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() hüdo in aşağıya yapma....espiriye bu kadar içerlenirmi,
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Hüdaverdi bizden küçük kardeşlerimiz de olabilir forumda, yanlış örnek olma bi abi olarak (:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() saman tvyi izlemeyin dinden çıkarsınız.dansöz izleyin en azından günahkar olursunuz..cübbeli ahmet hoca..
bunu da ekleyin..hepsinden daha soğuk.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() hüdaverdi o polislerin yerine ben olsam bir kamyon dayak atardım.. foruma kötü örnek diye..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() He-man bankaya gitmiş hesap açtırmaya.
Kimin adına ? Gölgülerin gücü adına puhahah ![]() |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|