|
06-16-2011, 21:21 | #1 |
Bin Ladin'i El Zevahiri'nin Ele Verdiğine İnanıyor Musunuz?
Ben şahsen inanmıyorum...
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
06-16-2011, 21:27 | #2 |
Bir tane büyükelçiyi öldüreceğim diye, aralarında müslümanlarında oldugu onlarca insanın ölmesine sebep olan bir örgütte, birbirine ihanet etmeyecek kadar güçlü kardeşlik bağları olan insanlar oldugunu zannetmiyorum.O nedenle kesin ihanet etmiş diyemem,ama ihanet ettiği ortaya çıkarsa şaşırmam.Ayrıca bu insanların islami lider olarak görülmeside beni rahatsız ediyor,kişisel görüşümdür.
|
|
06-16-2011, 22:11 | #3 | |
Alıntı:
|
||
06-16-2011, 22:56 | #4 | |
Alıntı:
Söylediklerinize gelince ortada ispatlanacak olan nedir ? örgütün yaptıkları zaten ortada,ki ben böyle bir örgütün gereğinden çok büyütüldüğüne,ihalesi üzerine kalan çoğu olayın Amerikanın kendisine etiket ettiğine inanan birisi olarak-bunlar bariz ortada ya neyse- örgütte ihanet oldugu ortaya çıkarsa şaşırmam dememmi ispat gerektiriyor ? |
||
06-16-2011, 23:06 | #5 | |
Alıntı:
kaldı ki ispatlandığını iadaa etseler deben şahsım olarak bu kafrlerin kaynaklarına inanmam benimki sadece bir uyarı idi keyfin bilir istersen Gülen hoca gibi kafir ( terörist ) de benim için fark etmez. |
||
06-16-2011, 23:22 | #6 | |
Alıntı:
Ben size "ben böyle bir örgütün gereğinden çok büyütüldüğüne,ihalesi üzerine kalan çoğu olayın Amerikanın kendisine etiket ettiğine inanan birisi olarak" derken sizin bana bildiklerimin kaynağının Amerika ve İsrail oldugunu söylemeniz nasıl bir ironidir ? Amerika el kaideyi kendisinin yarattıgını kabul ediyorda bizimmi haberimiz yok ? Örgütün yaptıgını iddaa ettiğim şeyler zaten örgütün üstlendiği olaylar(pakistandaki mısır büyükelçiliğinin bombalanması gibi) Şunuda bilmenizde yarar var,Nur cemaati ile uzaktan yakından alakam yoktur,hatta daha önce söylediğim gibi cemaatin yaptıklarını çok ağır eleştirdiğim noktalarda olmuştur,benim size göstermek istediğim nokta bana tavsiye ettiğiniz şeylerin aynısını kendinizin yapmasıydı,ama siz beni Nur cemaatinin müridi ilan ettiniz,Gülen'den fetva alın dediniz.Buda ayrı bir yanılgıdır. Benden bu kadar müdür.. |
||
06-16-2011, 23:36 | #7 |
Zevahiri hizbullaha hamasa düşmanlık besleyen ırakta camii bombalattıran bir adam ...
Bu adama güvenmiyorum .. |
|
06-16-2011, 23:44 | #8 |
furkan ona bakarsan bizim kimseye güvenmememiz lazım. nerdeyse herkes bize düşmanlık yapıyor ( türkiye için söylüyorum ) elimizde kesin bişey olmadığı için söylüyorum boşuan vebala girmenin anlamı yok. tamam diyelimki güvenmiyorum diyelim ki şupheli bu bize onu abd uşağı görme, terörist deme hakkı vermez. bunu anlatmaya çalışıyorum. hatta herkes bilirki hamas daha 3 yıl önceye kadar türkiyede terörist ilan edilmişti ne değiştide terörist olmaktan çıktı. hamasata hiç bişey değişmedi. yoksa ben tertemşzdir demeyiyorum
|
|
06-17-2011, 00:30 | #9 |
O kadar ilim irfan sahibiler de anlamadığım bunların islamın savaş hukukundan haberi var mı yok mu? Hani masum asla ama asla zarar görmeyecekti.. İlginç bir örgüt. Her adımını sanki abd istihbaratı planlıyor. Afganistana hangi nedenlerle girdi abd? Neden sonuç ilişkileri önemli.. İ
|
|
06-17-2011, 00:41 | #10 | |
Alıntı:
|
||
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|