AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 07-03-2011, 01:12   #1
Kullanıcı Adı
Tarantula_
Standart Süheyl Batum canlı yayını karıştırdı!
Habertük'te yayınlanan Türkiye'nin Nabzı programında Meclis'te yaşanan yemin krizi ve tutuklu milletvekillerinin durumu tartışıldı. Taraf Gazetesi yazarı Lale Kemal, Star Gazetesi yazarı Nasuhi Güngör, BDP'li Hasip Kaplan, MHP'li Sinan Oğan ve CHP'li Süheyl Batum'un katıldığı programda gergin anlar yaşandı. Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Süheyl Batum'un söylediği sözler canlı yayını bir anda karıştırdı.

Taraf yazarı Lale Kemal ile sert diyaloglara giren Süheyl Batum'un sözlerine karşı Fikri Akyüz de tartışmaya müdahil oldu. Batum'un 'Lale Hanım gibi gazeteciler olduğu süreceAKPtabi ki mağrur olacak' sözleri tansiyonu yükseltti. Lale Kemal'in tepkilerine karşı Batum 'Saygıyı hakeden gazetecilere gösteririm, siz haketmiyorsunuz' dedi. Tartışmamnın alevlenmesiyle birlikte canlı yayında gergin anlar yaşandı. Batum'un "AKP sizi buralara salmasın" sözleri üzerine Taraf yazarı Lale Kemal ve Star yazarı Nasuhi Güngör canlı yayını terk etti.

Fikri Akyüz'ün ayağa kalkarak Batum'a çıkışmasıyla birlikte programın moderatörü Didem Yılmaz ne yapacağını şaşırdı. İkilinin arasında kalan Yılmaz çareyi reklam arası vermekte buldu.

Samanyoluhaber.

VİDEO: "http://videogaleri.samanyoluhaber.co...?VideoId=22750"

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 07-03-2011, 01:14   #2
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Ülkenin başına geseer asıp kesecekler insanları,o kadar ahlaksız bunlar.
ulusal kanalda görün bunu kinini nasıl kusuyor.
chp aynı chp değil,chp daha beter chp.
Alt 07-03-2011, 01:19   #3
Kullanıcı Adı
Tarantula_
Şuan Lale Kemal Hanımefendi konuşuyor, O şahsın yayınlanmamış hakaretleride var: " ...AKP sizi buraya salmış..."
Alt 07-03-2011, 01:31   #4
Kullanıcı Adı
karsu
Bu adamdan nefret ettiğim kadar kimseden nefret etmiyorum birde bu adamı abbas güçlünün programında haşat etmişti bir genç arkadaş hala ekranlara çıkabilecek aklı varsa helal olsun ama bu kadar sünepe ve ezik bir herif görmedim. Dünyada eşi benzeri yoktur bir ülkenin en eski partisinin içine nasıl edilir bunu hep birlikte izliyoruz. Yazık gerçekten yazık insan ahlakıyla şerefiyle insandır ama bu adamda bu sıfatlar yok...
karsu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-03-2011, 01:35   #5
Kullanıcı Adı
Tarantula_
Alıntı:
karsu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu adamdan nefret ettiğim kadar kimseden nefret etmiyorum birde bu adamı abbas güçlünün programında haşat etmişti bir genç arkadaş hala ekranlara çıkabilecek aklı varsa helal olsun ama bu kadar sünepe ve ezik bir herif görmedim. Dünyada eşi benzeri yoktur bir ülkenin en eski partisinin içine nasıl edilir bunu hep birlikte izliyoruz. Yazık gerçekten yazık insan ahlakıyla şerefiyle insandır ama bu adamda bu sıfatlar yok...
Adam..??

Evet muhterem o programı hatırlıyorum ama onu söylemek abes kaçar yahu... Bu adamda hûşu olsa gider bir kenara inzivaya çekilir...
Alt 07-03-2011, 04:19   #6
Kullanıcı Adı
karsu
Tarantula adam kelimesini orada gerçek manası ile yazmadım adam olmadığını herkes biliyor şu anda forum kuralları çerçevesinde efendiliğimi koruyorum...
karsu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-03-2011, 04:22   #7
Kullanıcı Adı
unnamed
belli ki kin kusmus...
Alt 07-03-2011, 12:35   #8
Kullanıcı Adı
Hakan Özkan
Yüzyılın en büyük faşistti.
Hakan Özkan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)