|
11-29-2007, 21:36 | #1 |
avrupa yakası adlı dizinin terbiyesizliği
avrupa yakası adlı dizide ..köpeğin adını fatoş takmalarını kınıyorum > >.....
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
11-29-2007, 21:49 | #2 |
ben o diziden nefret ediyorum ahlaksızlıktan başka bir şey yok.Hep belden aşağı espiriler bence izlemeyin |
|
11-29-2007, 21:51 | #3 | |
Alıntı:
|
||
11-29-2007, 21:55 | #4 |
Daha önce de Gaffur meselesi var ya
|
|
11-29-2007, 21:58 | #5 |
evet bende şimdi dizi izliyordum dizi sevdiğim bir dizi ama gerçekten köpeğe verilen fatoş ismi benimde dikkatimi çekti
|
|
11-29-2007, 23:23 | #6 |
son bölümde konuldu sanırım.. şu aralar pek takip edemedim ama
benm çok sevdiğim bir dizi :-[ ama bana ters gelen biçok yönü de var.. : mesela ramazandaki bölümleri tüm sezonlarında fazlasıyla tepkimi çekti.. tahsin karakterine sinirli diye ezan okunmadan yemek yedirmeleri gibi.. > |
|
11-29-2007, 23:41 | #7 |
bu protesto bana bıraz komık geldı..kopege fatos ısmını koymasının sebebı dızıdekı fatos karekterını sınır etmeye yonelıktı...kopege bagırıyordu ama ımalı ımalı ınsan olan fatosa bakıyordu..
yanı kızmayın ama gercekten bu protesto bana garıp geldı... |
|
11-29-2007, 23:48 | #8 |
Ayrıca dizide pek çok ahlaksızlık meşru gibi de gösterilmeye çalışılıyor ve normalleştiriliyor.Mesela geçen bölümde Burhan karakteri Victoria karakterinin evlilik dışı çocuğunun babası olmaya talip olmuştu ve sanki gunluk hayatta da rarstlanan bir durummuş ,ağıza kolay alınabilen bir şeymiş gibi gayet normal,rahat bahsediliyor dizide.Aslında bunlar Müslüman ahlakına ,Türk aile yapısına yakışmayan ahlaki sapkınlıklar.Normal değildir .Ve bu konunun açılması da iyi oldu. Bu dizi ve diğer ahlak dışı ya da Dine Dini değerlere saldıran dizi,reklam veya filmleri tarihi,saati ve hangi kanalda yayınlandığını not alarak derhal RTÜK'ü arayıp,protestomuzu oradan yaparsak eminim daha etkili olacaktır inşaALLAH. Alo RTÜK.17811.ALLAH yar ve yardımcımız olsun |
|
11-29-2007, 23:53 | #9 | |
Alıntı:
|
||
11-29-2007, 23:54 | #10 | ||
Alıntı:
|
|||
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |