AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Alt 11-29-2007, 21:36   #1
Kullanıcı Adı
Beritan
Standart avrupa yakası adlı dizinin terbiyesizliği
avrupa yakası adlı dizide ..köpeğin adını fatoş takmalarını kınıyorum > >.....

Beritan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 11-29-2007, 21:49   #2
Kullanıcı Adı
murat kurt
ben o diziden nefret ediyorum ahlaksızlıktan başka bir şey yok.Hep belden aşağı espiriler bence izlemeyin
murat kurt isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-29-2007, 21:51   #3
Kullanıcı Adı
Beritan
Alıntı:
murat kurt Nickli Üyeden Alıntı
ben o diziden nefret ediyorum ahlaksızlıktan başka bir şey yok.Hep belden aşağı espiriler bence izlemeyin
ben asla izlemiyorum ama karıştırırken dikkatimi çekti ve bi kasıt olduğunu düşünüyorum
Alt 11-29-2007, 21:55   #4
Kullanıcı Adı
murat kurt
Daha önce de Gaffur meselesi var ya
murat kurt isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-29-2007, 21:58   #5
Kullanıcı Adı
erenon
evet bende şimdi dizi izliyordum dizi sevdiğim bir dizi ama gerçekten köpeğe verilen fatoş ismi benimde dikkatimi çekti
erenon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-29-2007, 23:23   #6
Kullanıcı Adı
Parantez
son bölümde konuldu sanırım.. şu aralar pek takip edemedim ama
benm çok sevdiğim bir dizi :-[ ama bana ters gelen biçok yönü de var.. :
mesela ramazandaki bölümleri tüm sezonlarında fazlasıyla tepkimi çekti..
tahsin karakterine sinirli diye ezan okunmadan yemek yedirmeleri gibi.. >
Parantez isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-29-2007, 23:41   #7
Kullanıcı Adı
parabol
bu protesto bana bıraz komık geldı..kopege fatos ısmını koymasının sebebı dızıdekı fatos karekterını sınır etmeye yonelıktı...kopege bagırıyordu ama ımalı ımalı ınsan olan fatosa bakıyordu..
yanı kızmayın ama gercekten bu protesto bana garıp geldı...
parabol isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-29-2007, 23:48   #8
Kullanıcı Adı
ZAksu

Ayrıca dizide pek çok ahlaksızlık meşru gibi de gösterilmeye çalışılıyor ve normalleştiriliyor.Mesela geçen bölümde Burhan karakteri Victoria karakterinin evlilik dışı çocuğunun babası olmaya talip olmuştu ve sanki gunluk hayatta da rarstlanan bir durummuş ,ağıza kolay alınabilen bir şeymiş gibi gayet normal,rahat bahsediliyor dizide.Aslında bunlar Müslüman ahlakına ,Türk aile yapısına yakışmayan ahlaki sapkınlıklar.Normal değildir .Ve bu konunun açılması da iyi oldu.
Bu dizi ve diğer ahlak dışı ya da Dine Dini değerlere saldıran dizi,reklam veya filmleri tarihi,saati ve hangi kanalda yayınlandığını not alarak derhal RTÜK'ü arayıp,protestomuzu oradan yaparsak eminim daha etkili olacaktır inşaALLAH.
Alo RTÜK.17811.ALLAH yar ve yardımcımız olsun
ZAksu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-29-2007, 23:53   #9
Kullanıcı Adı
erenon
Alıntı:
ZAksu Nickli Üyeden Alıntı

Ayrıca dizide pek çok ahlaksızlık meşru gibi de gösterilmeye çalışılıyor ve normalleştiriliyor.Mesela geçen bölümde Burhan karakteri Victoria karakterinin evlilik dışı çocuğunun babası olmaya talip olmuştu ve sanki gunluk hayatta da rarstlanan bir durummuş ,ağıza kolay alınabilen bir şeymiş gibi gayet normal,rahat bahsediliyor dizide.Aslında bunlar Müslüman ahlakına ,Türk aile yapısına yakışmayan ahlaki sapkınlıklar.Normal değildir .Ve bu konunun açılması da iyi oldu.
Bu dizi ve diğer ahlak dışı ya da Dine Dini değerlere saldıran dizi,reklam veya filmleri tarihi,saati ve hangi kanalda yayınlandığını not alarak derhal RTÜK'ü arayıp,protestomuzu oradan yaparsak eminim daha etkili olacaktır inşaALLAH.
iyide bu diziyi ben çok seviyorum ve yapılan espirileri ben çokta aykırı bulmuyorum ne olacak peki yasaklanacak mı şimdi bu dizi bence yasak çözüm değil istemeyen kendi töresine dinsel inanışına ters bulan izlemez bulmayan izler kimse kimsey zorla izletmiyor ya bu diziyi.

erenon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-29-2007, 23:54   #10
Kullanıcı Adı
Beritan
Alıntı:
erenon Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
ZAksu Nickli Üyeden Alıntı

iyide bu diziyi ben çok seviyorum ve yapılan espirileri ben çokta aykırı bulmuyorum ne olacak peki yasaklanacak mı şimdi bu dizi
bu diziyimi seviyosunuız seviyesi fazla düşük değilmi

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)