![]() |
#1 |
![]() ERBAKAN GEÇWN PAZAR KONFERANS VERDİ.BENİM AMCAM GİTMİŞ VE ÇOK AK PARTİYE YÜKLENMİŞ.DEMİŞKİ ; AKP AMİRİKA UŞAGIYMIŞ.
AMCAM ÇOK ETKİLENMİŞ VE AKPYE ÇOK SİNİRLENMİŞ.VE HERGÜN BAŞIMA KAKIYOR. BU KONU HAKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ...
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() hangi konuda amcan konusunda mi, erbakan konusunda mi 8)..
erbakan hoca yüklendikce bizim oylarimiz artiyor daha ne istiyorsak ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() şimdi amcam yanımda......
size akp uşağı diyor bunu ikna edelim arkadaşlar....... |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ERBAKAN hoca siyasi kariyeri boyunca her dönem birilerine Amerikan uşağı demiştir. Biz bunu kesinlikle kabul etmiyoruz. Bizim başbakanımız evet hem uşak hem hizmetkar. Ama Türk milletinin hizmetkarı, uşağı. Bunları anlatmaya gerek duymuyorum. Son 5 yıl da Türkiye de neler yapıldığı açıkça ortada...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() ben amcama veriyorum
olacaklardan sorumlu değilim............. |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
![]() bu ülkenin yüzde 47 si ikna olmus, azinlik olan onlar o halde onlarin bol bol insan ikna etmeye ihtiyaci var..hadi beni ikna etsin ;) |
||
![]() |
![]() |
#7 |
![]() ne hizmeti manevi tahribat aldı başını gidiyor zan üstüne zam
1 veriyorsunuz 10 alıyorsunuz. ne hizmeti be anlatsana |
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() amcamim buyur dinlemedeyiz..yok ufukta secimde yok erbakan hoca niye ortada görünüyor
![]() sizi gidi gulu gulucular sizi dedimi bize bakaiym ![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
![]() manevi tahribati bilmem ama maneviyat gittikce artiyor..devletin her kademesine manevi yönü güclü kisiler geliyor.. biz sizin gibi degiliz bir anda degistiremiyoruz herseyi erbakan hoca bir anda cözüm buldu ya herseye 8) |
||
![]() |
![]() |
#10 |
![]() siz abd uşağıklığı yapıyorsunuz.
gözlerinizi boyamışlar nasıl insansınız gözleriniz kör mü olanlardan memura %2 +2 zam Allahtan korkun ........ |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir) | |
|
|