![]() |
#1 |
![]() Konusu: Metin 30’lu yaşlarında hayatını TV’lere skeç yazarak kazanan bir adamdır. Yazdığı senaryoları reddedilen bir gün gittiği barda, hayatını tümüyle değiştiren Duygu’yla tanışır. Duygu ve Metin bir masala başlarlar ama sonu başından belli bir masaldır bu... Sinemalar.com Puanı: 7.7/10 Yapım: 2010 ~ Türkiye Tür: Dram, Romantik Yönetmen: Aytaç Ağırlar Oyuncular: Melike Güner, Sinan Çalışkanoğlu, Mustafa Uzunyılmaz, Hasan Yalnızoğlu, Nevin Efe, Sezai Paracıkoğlu, Alp Ataman, Barbara Lourens, Batur Belirdi, Halil Sezai Paracıkoğlu, Selim Akgül, Sevim Taşır, Yalçın şeref Ağırlar Senaryo: Aytaç Ağırlar Yapımcı: Aytaç Ağırlar, Aa Film Prodüksiyon Görüntü Yönetmeni: Hasan Gergin, Metin Turguç Müzik: Cem Adrian, Sezai Paracıkoğlu, Engin Bayrak Filmin Websitesi: www.incirreceli.com Süre: 1 saat 35 dk Gösterim Tarihi: 11 Şubat 2011 (Türkiye)
![]() Konu Hüdaverdi tarafından (07-15-2011 Saat 04:09 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() ne reçelmiş ya
![]() millet feysbuk durumuna yaz yaz bitiremedi ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Dram/aşk üzerine bir film.
Güzel mantıklı ama draması daha koyu olabilirdi. Mesela koskoca adamı,sevdiği kızın eski sevgilisi sanması baya saçma kaçmış filmde. Kızın replikleri çok güzeldi,bu yüzden hoşuma gitti. Ama dram fakirliği vardı malesef. Yine de güzeldi. |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Filmden bir sahne.
Benim bu derdim Ne yağan yağmurda Ne yalancı sonbaharda Ne bomboş sokaklarda… Kırılmış her yanım Kaybolur zaman saçlarında Gözlerim sokaklarda Sebebi isyan aşkım… İçim yanar, içim kanar da İsyan! Geriye bir avuç yalan Beni bu derde sen attın da, gittin ya kafam hep duman |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() aşk filmlerinden hiç haz etmiyorum..hayatımda bir veya iki kez anca izlemişimdir...konu ve içerik hep aynı oldugundandır belki de
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() güzel film tavsiye ederim izlemeyenlere..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Fragmanına rastlayınca izledim. Aslında sadece fragman izleyip film hakkında yorum yapmak pek isabetli olmaz fakat hoşuma gitmedi ve izlemem diye düşünüyorum.
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
Zaten bu film de Kasım da Aşk Başkadır filmine benzettim. Oradaki kızda hastaydı buradaki de hasta. Ama filmleri film yapan oyunculuk,müzik,replikler. Bunlar sağlam olduktan sonra,izleyici etkilendikten sonra gerisi mühim olmuyor. Bu filmleri yapmak daha zor,bir aksiyon filmi yapmak,bütçe olduktan sonra çok kolay.Ama bu filmlerde aksiyon görsellik yok,duygu var,duyguyu da yansıtmak çok zor. Bu yüzden bu tür filmler pek sevilmez,çoğu duyguyu izleyiciye yansıtamaz. Ama yine de izlenmicek gibi film değil hani. |
||
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Bu sözler güzeldi.
![]() sana dokunmak hayatın içinde durup dinlenmek gibi, sana dokunmak nefes almak gibi, sana dokunmak tüm kelimeleri yakmak gibi, sana dokunmak tüm insanları affetmek gibi, sana dokunmak hayatı temize geçmek gibi, sana dokunmak ölüme inat gibi! ![]() şimdi kapat gözlerini, yapacağın güzel şeyleri düşün, beni unut demeyeceğim, çünkü ben seni unutamazdım; ama sakın hayata küsme, ben yaptığın her şeyde yanında olacağım, sabah yine radyonun sesiyle uyanacaksın, enerjiyle yatağından fırlayıp radyoyu kıscaksın, sonra pencereyi açıp dışarı doğru gerineceksin, dışarıda hikayelerini anlatmanı bekleyen binlerce hayat var, hepsi de anlaşılmayı bekliyor benim gibi, yaz aşkım, hiç durmadan yaz; birbirlerini anlat onlara, birbirlerine değerek, dokunarak yaşayabilmenin güzelliklerini anlat, birbirlerine karışmayı anlat, yaşam savaşı içinde yaşamayı, yaşatmayı unuttuklarını anlat, sevişmeyi anlat onlara, en zor anlarda bile ayrılmamacasına tek vücut olabilmeyi anlat, yalnız yürümek zor, kolayını anlat. şimdi aç gözlerini aşkım, söz veriyorum her şey çok güzel olacak. ben sana karıştım aşkım, artık daha güçlüsün. |
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Herkesin öve öve bitiremediği bir film. İzleyeceğim inşAllah.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|