|
07-19-2011, 21:11 | #1 |
_ Kırık Kalpler Durağı_
Arkadaşlar az önce forumda yazışırken arkadaşıumla birlikte aynı duyguları yaşadığımızı fark ettim. Kalbimiz kırıkkken aklımızdan geçen ve dilimize dökülen ayrılıklarla ilgili sözlerimizi,şiirlerimizi sadece bu başlıkta toplamayı düşündüm. Umarım sizlerde bana eşlik edersiniz. Dip not: alıntı yada sohbet ortamına getirilmesi kesinlikle yasaktır mesajlarınızı hiç sorgusuz silerim sohbet başlığımız belli bknz: (http://www.akpartiforum.com/en-uzun-sohbet-basligi-t45446.html) orada tartışılabilir. Bu başlığın sorumlusu benim. Beğendiğiniz yazı ve şiirlere cevaben + olarak kişileri mutlu edebilirsniz ve ve arkadaşlar şiir konusunda alıntı yapabilirsiniz lakin söz konusun da içinizden geçtiğini yazmanız daha hoş olacak gibi geliyor. Bi nevi içimizi dökelim satırlara...
Konu Ak_Kelebek tarafından (07-19-2011 Saat 21:16 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
07-19-2011, 21:11 | #2 |
Ve Kalbime, Canıma Bulaştırdığın AŞK'ı... Hangi V(eda)ya Bıraktın.. Gör Sevgili Hâlimi.. Elime Gözüme Bulaştırdım Yalnızlığını.. |
|
07-19-2011, 21:12 | #3 |
Ayrılık hasreti vurdu bağrıma
Neden ayrı düştük, bilemiyorum! Sen yoksun sevdiğim, gönlüm virane Üzüntüm çoğalır, gülemiyorum! . Gönlüm ateş sanki, kor gibi yanan Hasret mızrak mızrak, vermiyor aman Derdimle baş başa kaldığım zaman Akar gözüm yaşı, silemiyorum.. Gittiğin gün dünya zındana döndü Ümidin, hayalin ziyası söndü İdrâk paramparça, duygu bölündü Bir türlü kendime gelemiyorum! . Hıçkırır yüreğim firkât yasında Gönlüm kürek çeker, gam deryasında Muhabbet düşünde, aşk rüyasında Arıyorum seni, bulamıyorum.. |
|
07-19-2011, 21:13 | #4 |
Annem yaşı ilerledikçe elim kolum ağrıyo diyor , ah be annem benim yaşım kaç ki hergün sol yanım ağrıyo... |
|
07-19-2011, 21:14 | #5 |
Yağmur yağar,saçlarım filizlenir
Bir yıldız düşer omuzlarıma Islık çalar,ıslanır,şarkılarımı söyler geçerim kapımdan Camların buğusundan ve yağmurun kokusundan Tanırlar beni En iyi YALANLARINI alırım onların Adresler sorarım kimseler oturmaz orada Ve kimseler olamz ben sordukça.... |
|
07-19-2011, 21:17 | #6 |
Ayrılırken 'sen daha iyilerine layıksın.' diyen sevgili... Bi halt olmadığını kabullendin yani. |
|
07-19-2011, 21:20 | #7 |
Batık bir gemiymiş aşk limanında. Kader bu deyip de avutma beni ayrılık kapımızı çaldı sonunda senden son dileğim unutma beni. |
|
07-19-2011, 21:22 | #8 |
Kimi sevsem, onun hep uzakta bir sevdiği vardı...Unutamasığı ilk aşkı ya da onu terk edip giden sevgilisi...! |
|
07-19-2011, 21:23 | #9 |
Kan ter içinde uykularindan uyaniyorsan eger her gece.
Yalnizlik sevgili gibi boylu boyunca uzaniyorsa koynuna. Olur olmaz yere islaniyorsa kirpiklerin artik herseye Anneni daha sik animsiyorsan hatta anliyorsan... Kalbini bir mektup gibi burusturulup firlatilmis. Kendini kimsesiz ve erken unutulmus hissediyorsan. Içindeki çocuga saril, sana insani anlatir. |
|
07-19-2011, 21:27 | #10 |
O öyle bir mevsim ki zehir zıkkımdı pekmez
Ağlamak şimdi müşkül unutmak henüz erken Üstüm başım kan revân ne yan ne yön ne merkez Sen dön artık gemici düşmeyeyim titrerken Malûm şifâlar ağır oysa belâlar tez tez Derdim başımdan aşkın kapıyı çek giderken..... |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|