![]() |
#1 | |||
![]() Merhaba arkadaşlar. Bir oyunu tanıtmak isterim. Oyun bizim için çok önem teşkil ediyor.
![]() Oyunun adı Assassin's Creed Revelations ve 16. yüzyılın İstanbul'unda geçiyor. 1511 yılının Osmanlı'sında daha öncede yönlendirdiğimiz suikastçı karakterimiz Ezio Auditore da Firenze'yi oynayacağız. Oyunda başta Osmanlı sukastçı loncasının başı Yusuf Tazim olmak üzere, Şehzade Süleyman (Kanuni Sultan Süleyman) ve Şehzade Ahmet gibi kurgusal ve tarihi karakterler olacak. Seri daha önce Kudüs, Şam, Venedik, Floransa ve Roma gibi şehirlerde geçmişti. Bu seferki durağı İstanbul yani o dönem ki adıyla Constantinople oluyor. Oyunda İstanbul'da Bizans'ı tekrar kurmayı amaçlayan bir tapınak şovalyeleri var ve bizde bu tapınakçılarla savaşacağız ve suikastçılar ile tapınakçılar ile olan mücadeleye bu oyunda da devam edeceğiz. Oyun 15 Kasım'da çıkacak. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oyun içi video;
![]() Konu Muhteşem tarafından (07-23-2011 Saat 00:47 ) değiştirilmiştir.. |
||||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() oyunun yapımcıları ezio nun kanuniye bi şey yapıp yapmayacağı sorusunu cevapsız bırakmış..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
Yapımcıya göre oyunda aklın ve bilgeliğin simgesi olacakmış. Zaten Batı Kanuni'ye Muhteşem diyerek ona duydukları saygıyı açıkça ifade etmiş. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() ps3 te oynanası bir oyun..
ilk serisini en son telefonda oynadım... telefon deyip geçmeyin grafikleri ps2 ile aynıdır... |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() pes 12 çıksın başka bişey istemiyorum
![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() bu seriyi feci oynayasım var ama ilk oyunda 2 kere sonlara gelmişken yaratık kuzenlerim profillerimi silmişti.bende soğuyup örtmüştüm oyunu tümden :p
ama artık bekleyemicem sanırım başlamak gerek bu seriye çok güzel gerçekten. bunun yanında ccc maax payne 3 ccc |
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Oyunda Osmanlı'ya karşımı mücadele veriyorsun?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
![]() Alıntı:
![]() 24 saat oynadığımız olurdu ps kiralayıp ![]() Alıntı:
o nokta nişan alması adamın taklaları yavaşlatmalar falan... deli oyundur... |
|||
![]() |
![]() |