|
07-23-2011, 15:58 | #1 |
"Fenerbahçe laik alanda spor yapar hiçbir islam örgütü barınamaz"
Bu sözler Fenerbahçe Yüksek divan kurulu başkanı Yüksel Günay'a ait
"Türkiye'nin en yaygın, en güçlü sivil toplum ve Bakanlar Kurulu kararı ile kamu yararına çalışan bir spor kulübüdür. Hiçbir tarikat, İslam örgütü zemininde bir yapılanma bu kulübün içinde yapamaz'' "Fenerbahçe Spor Kulübü'ne çok şey yakıştırılmaya çalışıldı,Türkiye Cumhuriyeti Anayasası'na bağlı, Atatürk devrimlerine sadık, koruyan ve o düzende kalmaya kararlı 23 milyon kişilik bir topluluk" ''Planlanan iddialar ve tehditlere maruz kalacak kadar sahipsiz değiliz. Kulüp olarak laik düzende, laik anlayışla, yalnız spor yapıyoruz. Bize kulübümüze, sponsor olan ulusal kuruluşlara ve sahiplerine yapılan yakıştırmalara da karşı olduğumuzu bildirmek benim Yüksek Divan Kurulu Başkanı olarak sizler adına görevimdir'' http://www.htspor.com/fenerbahce/hab...n-ilginc-cikis Vay şikeciler vay şimdi de vatan millet sakarya modundalar HAyırdır,bir türkiye laiktir laik kalacak demediği kalmış..
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
07-23-2011, 16:03 | #2 |
Allah size nurcu ligindede laik kalabilmeyi nasip etsin.
|
|
07-23-2011, 16:04 | #3 |
adamlar su anlar soktalar birakinda o kadarda akil tutulmasi olsun!
|
|
07-23-2011, 16:06 | #4 |
Kadıköy bağdattan böyle bir takım çıkar anca.
Ben hiç görmedim fener maçında Filistin bayrağı,veya israili kınayan pankartlar,veya peygamberimize hakaret edildiğinde Gs tribünlerinin ilk yarı boyunca tekbir getirdiği gibi bir eylemde bulunmasını. |
|
07-23-2011, 16:21 | #5 |
çokta gerekliler ya...
|
|
07-23-2011, 16:21 | #6 |
çok gavatça bir açıklama olmuş
kim bu yavşak tanıyormuyuz ? |
|
07-23-2011, 16:37 | #7 |
|
|
07-23-2011, 16:28 | #8 |
divan başkanınız...
günay restorantın sahibidir kendisi... tam bir kart bunaktır... |
|
07-23-2011, 17:07 | #9 |
bana laik olmayan bir klüp gösterin
Yahu mesele fener olsunda eleştirelim diye dua ediyorsunuz Futbolcuların alayı geceleri diskoda,şampiyonluk olur şampanya içerler bu kadar fakir fukara varken israfın babasını yaparlar Oruç tutan futbolcuyu eleştirirler cumaya gideni kadro dışı bırakırlar Takımlar gayrimüslim dolu şikeler teşvik primleri dolu şey Hepsinin bayan sporcuları var dimi yarı çıplak olimpiyatlara yarışmalara katılıyorlar... Ben ortada şeriat kanunlarına göre yönetilen bir klüp göremiyorum gören varsa söylesin Bu denyoya gelince halt yemissin sen ulan ıslam batıdan gelse en kral şeriatcı olurdunuz ya... Kurban olun cemaatlere... |
|
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
|
|