![]() |
#1 |
![]() Başarı için İBİŞ ilkesine inanıyorum. “İBİŞ:İtinayla yapılan basit iş!” demek.
Bir işi herkesten daha iyi yapın. İşinizi iyi yapmanız maaşınızın karşılığı değil, karakterinizin yansımasıdır. ... Patronunuz işinizi iyi yapmanızı "görmese" de işinizi iyi yapın, başkaları görüp sizi "övmese" de işinizi iyi yapın. İşini iyi yapmanın en büyük ödülü, işini iyi yapanlardan olduğunu bilmektir. İşinizi iyi yapmakla kalmayın, önce çevrenizde, sonra ilinizde, en sonunda tüm Türkiye’de "o işi en iyi yapan" olmayı aklınıza koyun. Tüm kitaplarımı, bir işi 70 milyon kişiden daha iyi yapmaya azmetmiş insanların sayısını artırmak için yazıyorum. Unutmayın; Taktikler başarının kaburgasıdır ama başarının omurgası bir işi en iyi şekilde yapmaktır. Başarmak istiyorsan, yarın işini bugünden daha iyi yap! Öbür gün de, o işi daha iyi nasıl yapabileceğine kafa yormakla geçir. MS Mümin Sekman (Doğru tespitler, katılıyorum..)
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Kişisel gelişime karşı kişisel gerileyiş taraftarıyım ve üstadım da Bülent Akyürek...
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Değişik bir bakış açısı var. Kişisel gerileyişi savunuyor, nefislerin şımartılması olarak görüyor kişisel gelişimi Bülent Akyürek, farklı görüşleri var.
Konu Feride tarafından (07-26-2011 Saat 00:01 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Sıradan sözler bunlar,ben de söylerim ne var ki ? Basit tavsiyeler,kaldı ki herkesi çin geçerli değil bu tavsiyeler.
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() : ))) Doğru basit gibi geliyor ama bazen insanın motive olmasında bana göre çoğu zaman işe yarıyor. Ben öyle düşünüyorum en azından..
Konu Feride tarafından (07-26-2011 Saat 00:15 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() amerikayı yeniden keşfetmek gibi olmus.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Motive olmak için başkasının basit söylemlerine bakmamak lazım,bu motive bulmak aramak için başkalarının bu kadar basit cümlelerini arayan varsa,istese de başaramaz,kişinin kendisi düşünmesi/planlaması lazım yolunu.Kimler var bunları gerçekleştirip yere düşen ve düşecek olanlar.
Her başarı mutluluk getirmiyor,mutluluğu elinden alan başarılar da var.Kişiyi mutlu edip,başkalarının mutluluğunu çalanda.Karşıyım bu yüzden ama hedefsiz şekilde uymaya çalışıyorum bir şekilde ![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
Tabi ki herşey kişi de bitiyor, fakat bunlar da gerekli. Her başarı mutluluk getirir getirmez o ayrı bir mevzu, başarının ya da başarı adı altındaki olayların gidişatı ile ilgilidir. Başkalarının mutsuzluğu üzerine, başkalarının mutluluğunu çalarak başarı elde etmek çok daha farklı: ) Biz burada salt başarıdan bahsediyoruz. Kişisel hayattaki hedeflerimizle doğru orantılı olan başarıdan.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|