|
![]() |
#1 |
![]() Çaykur Rizespor'un Kolombiyalı kalecisi David Gonzales, Beşiktaş maçında kaleyi iyi koruyacağına inandığını söyledi. Gonzales, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Çaykur Rizespor'da uyum sürecinde kendisine yakışmayacak maçlar oynadığını, fakat son haftalarda hem takımın hem de kendisinin çok daha iyi bir dönem içerisine girdiğini söyledi.
Gonzales, formunu bulduğunu belirterek, ''Uyum sürecini tamamen atlattım. Defansımızla az da olsa öğrendiğim Türkçe kelimelerle anlaşmaya çalışıyorum. Onların bana inanılmaz yardımı ve desteği oluyor. Her geçen hafta çok daha iyi işler yapacağız'' dedi. Beşiktaş maçının zorluk derecesini bildiğini kaydeden Gonzales, ''Kontrollü bir şekilde sahaya çıkacağız. Bizim olduğu kadar Beşiktaş için de zor olacak. Takım olarak artık çok iyi işler yapıyoruz. Çok az gollü bir maç olacağını düşünüyorum. Beşiktaş maçında kaleyi çok iyi koruyacağıma inanıyorum'' diye konuştu. "KUPA MAÇINDA RAHATTIK" Kürşat Duymuş da, Fortis Türkiye Kupası'nda Beşiktaş'a karşı oynadıkları maçı 2-1 kazandıklarını anımsatarak, ''Ben de takımın galibiyetini katkıda bulunarak bir gol atmıştım. Ancak kupa maçları ile lig maçlarını birbirine karıştırmamak lazım. Biz kupa maçına çıkarken rahattık. Üzerimize baskı olmadan oynadığımız karşılaşmadan haklı bir galibiyet aldık'' dedi. Ligde puana ihtiyacı olduklarını ifade eden Kürşat, şunları söyledi: ''Beşiktaş ile çok zor bir maça çıkacağız. Rakibimiz, Şampiyonlar Ligi'ndeki Marsilya galibiyetinin ardından ligde de kazanıp üzerindeki kara bulutları tamamen dağıtarak iyi bir hava yakalamak istiyor. Biz de bu hafta kendi sahamızda kazanmayı başardık. Yine haftayı iyi bir sonuçla kapamak istiyoruz.'' Suat Usta ise Beşiktaş maçının kendileri için çok önemli olduğunu kaydederek, ''Kazanmamız halinde üç puanın yanı sıra kendimize olan güvenimiz daha da artacak. Beşiktaş ile bu sezon kupada oynadığımız maçı kazanmıştık. İnşallah bu maçta da kaleden başlayıp defanstan en uç noktaya kadar en iyi şekilde oynayıp birbirimizle uyum içerisinde 3 puanı alıp çıkışımızı sürdüreceğiz'' diye konuştu. kaynak sporx
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|