AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Parti Hakkında - AK Parti Bilgileri AK Parti - AK Parti ile ilgili bilinmesi gerekenleri burada paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 08-15-2011, 12:25   #1
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Arrow Ak Partinin kuruluşundan bu yana hafızanıza kazınan önemli olaylar neler ?
Partimiz 10. yolını doldurdu ve bu zaman içerisin de bir çok olay gerçekleşti.İlla ki hafızalara kazınan ve asla unutulmayacak olaylar olmuştur herkes için.
Sizin hafızanıza kazınan olaylar hangileri ? İyi yönden olsun kötü yönden olsun (?)
Tabi parti ve hükümetle bağlantılı olayları soruyorum.Mesela kapatma davası,davos olayı,Mavi marmara olayı,seçim zaferleri.

Şunu da merak ediyorum, 10 yıl içinde ''parti için şu olursa/gerçekleşirse -darbe gibi- (veya) parti bunu yaparsa çok kötü olur -chp gibi koltuk aşkı- '' dediğiniz,sizi diken üstünde tutan düşünce hiç oldu mu ?

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 08-15-2011, 12:42   #2
Kullanıcı Adı
serdary
En çok korktuğum şey başbakanımıza bir suikast yapılması veya bir şekilde zehirlenmesi. İnşallah gerçekleşmez...
Alt 08-15-2011, 13:09   #3
Kullanıcı Adı
mahmutcan
En çok Ak Parti iktidarından etkilendiğim olaylardan biri dolmabahçe görüşmesiyle paşanın adam olması olayıydı.Tabii ki sizin yazdığınız gibide davos olayı
mahmutcan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-15-2011, 13:13   #4
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
10 yıl içinde yaşananlardan aklıma takılanlarısonra yazıcam ama şunu yazmak istiyorum şimdilik,çok şükür 10 yıl içinde gerçekleşmedi ama bundan sonraki yıllarda chp de olduğu gibi bir bölünme/koltuk sevdalılığı/kavga dövüş olaylarının yaşanmasından çekiniyorum.Hoş partimizde böyle şey olacağını asla düşünmüyorum kadromuz sağlam buna izin vermezler ama hayat işte ne olacağı belli değil hiç bir zaman

Diğer çekindiğim şey,başbakanın bir sonraki dönemde aday olmamasının oylara vereceği olumsuz etkisi.Umarım bu gerçekleşmez.Partiye oy verenlerin çoğu lidere göre veriyor çünkü,en çok başbakana güveniliyor.
Ama şunu da düşünmüyor değilim,partinin girdiği ilk seçimde başbakanımız yasaklıydı ama buna rağmen iktidar oldu.Halkımız başbakanımız olmasa da partisine sahip çıkacaktır eminim,sonuçta tamamen siyaseti bırakmıcak partiye destek verecek.
Alt 08-15-2011, 13:17   #5
Kullanıcı Adı
mahmutcan
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
10 yıl içinde yaşananlardan aklıma takılanlarısonra yazıcam ama şunu yazmak istiyorum şimdilik,çok şükür 10 yıl içinde gerçekleşmedi ama bundan sonraki yıllarda chp de olduğu gibi bir bölünme/koltuk sevdalılığı/kavga dövüş olaylarının yaşanmasından çekiniyorum.Hoş partimizde böyle şey olacağını asla düşünmüyorum kadromuz sağlam buna izin vermezler ama hayat işte ne olacağı belli değil hiç bir zaman

Diğer çekindiğim şey,başbakanın bir sonraki dönemde aday olmamasının oylara vereceği olumsuz etkisi.Umarım bu gerçekleşmez.Partiye oy verenlerin çoğu lidere göre veriyor çünkü,en çok başbakana güveniliyor.
Ama şunu da düşünmüyor değilim,partinin girdiği ilk seçimde başbakanımız yasaklıydı ama buna rağmen iktidar oldu.Halkımız başbakanımız olmasa da partisine sahip çıkacaktır eminim,sonuçta tamamen siyaseti bırakmıcak partiye destek verecek.
Hayır zaten o zamana kadar Gülde Cumhurbaşkanlığı'ndan ineceği için yerine ABD'de ki gibi başkanlık sistemi getirilecek.Böylece birdahaki adaylığıda başbakanlık için değil başkanlık adayı olacağı için sözünde durmuş olacak.Ama Erdoğansız bu partide çok güzel isimler var ancak onun gibi gözünde liderlik ışığı olan yok,birdahada geleceğini zannetmem
Alt 08-15-2011, 13:20   #6
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Orası öyle bir bakıma ama başbakanımız gibi bir lider çok ama çok zor bulunur
Allah uzun sağlıklı ömürler versin.
Alt 08-15-2011, 13:25   #7
Kullanıcı Adı
mahmutcan
Serdar kardeşimizin dediği gibi bir suikastten korkuyorum.Bu kadar şeyin bu ülke için iyi gitmesi pek hayra alamet değil.Gerçi başbakanın konvoyuna yapılan saldırı bir göz dağı verdi.Rabbim korusun
Alt 08-15-2011, 14:25   #8
Kullanıcı Adı
Hakan Özkan
Kapatma davası sürerken epey rahatsızlanmıştım. İş güç yapamaz olmuştum evdeki düzenim alt üst olmuştu sanki Ak parti bütün düzenimin sahibiydi bu denli sahiplenmiştim. Ne olursa olsun ne yaşanırsa yaşansın mutlaka Allah bir yol lütfediyor aşılıyor defalarca yaşanılmış.
Hakan Özkan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-15-2011, 14:28   #9
Kullanıcı Adı
mahmutcan
Alıntı:
Hakan Özkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kapatma davası sürerken epey rahatsızlanmıştım. İş güç yapamaz olmuştum evdeki düzenim alt üst olmuştu sanki Ak parti bütün düzenimin sahibiydi bu denli sahiplenmiştim. Ne olursa olsun ne yaşanırsa yaşansın mutlaka Allah bir yol lütfediyor aşılıyor defalarca yaşanılmış.
Evet aynı duygularıda bende yaşadım sizin kadar olmasada.Sanki kaos havası vardı.Hele Haşim Kılıç açıklama yaparken kalbim küt küt atıyordu ve ağlayacaktım az daha.
Alt 08-15-2011, 14:29   #10
Kullanıcı Adı
Hakan Özkan
Alıntı:
mahmutcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Evet aynı duygularıda bende yaşadım sizin kadar olmasada.Sanki kaos havası vardı.Hele Haşim Kılıç açıklama yaparken kalbim küt küt atıyordu ve ağlayacaktım az daha.
Ortak ruh halimiz varmış. Bu yola samimi cıkıldığı için aksi bir olayı yaşatmaz yaradıcı buna inanıyorum. Her cıkmazda bir kolaylık veriyor.
Hakan Özkan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)