|
08-23-2011, 07:56 | #1 |
Chp'li teyzeler herne peşte oynuyorlar :D
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
08-23-2011, 15:07 | #2 |
Halbuki bu şarkıda bir numaralı pkk şarkısıdır
|
|
08-23-2011, 16:08 | #3 |
durun nasıl oynanıyor bi öğreneyim yav
kısmetse gideceğim bu sene taksime 1 mayısta |
|
08-23-2011, 16:15 | #4 | |
Pkk'nın Top on listesinden düşmeyen bir şarkı...
İlgili Şarkı Alıntıdadır Alıntı:
|
||
08-23-2011, 16:20 | #5 | |
Türkçe sözlerine baktım,aslında hiçte şikayetçi olmamak lazım,kızlara yönelik,kızlar ileri falan filan,yani;
Alıntı:
Ayrıca o 1 mayısta hani chplilerin çok sevdiği atatürk varya,hani chp yi kuran,ha işte atatürkün heykelinin üstüne basarak bir kaç kişi aponun resmiyle atatürkün yüzünü kapadı,chpliler de alkışladı. Yalan değil ha yaptılar. Ama referandum da ak partili bir kaç genç atatürkün kafasına 'evet' yazılı şapka koydu diye feryadı figanı kopardı bu yavurun dölleri. Aslen pkklı zaten bu chpliler,apo aşkıyla yanıp tutuşuyorlar,sözde ulusalcılar,özde gavurlar.Sabetay gibiler,ama beceremiyorlar gizlenmeyi böyle renk veriyorlar. http://haber.mynet.com/ataturk-aniti...568680-guncel/ |
||
08-23-2011, 16:31 | #6 | |
Alıntı:
Chp ile bir çok siyasi olarak hiç anlaşamayız fakat tutupta Chp'liler Pkk'lıdır,Chp'liler Apo aşkıyla yanıp tutuşuyor demek olmaz. Bu Chp'li vatandaşlara yapılabilecek en büyük haksızlıktır. Onlarda insan ve onlarda şehitlerimize yaş tutuyor. Kusura bakmayın ama bu yaptığınız değerlendirme gerçekten çok yanlış olmuş. |
||
08-23-2011, 16:38 | #7 | |
Alıntı:
Valla hacı orada atalarına sahip çıkmıyorlarsa bu dmeke oluyor ki apo onlar için alternatif bir seçenek Neden sahip çıkmadı ? Yemedi mi desem olmaz,çünkü referandum da ak partili gençlerin yürüyüşünce,binlerce ak partiliye karşı birisi çıkıp küfür etmişti bu cesareti itliği ibneliği kendisinde bulmuş haliyle güzelce dayak yemişti.Ama madem vatan aşkıyla yanıyor bu mallar,sahnede terör örgütü şiirleri şarkıları söyleyen grup yorumun şarkılarına ne eşlik eder,ne oynar,ne göbek atar,bunları geçtim,atatürk heykeline neden sahip çıkmadılar ? Atatürkün anıtının yanında chpliler değilde neden bdpliler vardı ? Ben bunları sorgularım,ona göre bir sonuç çıkarırım,lafımı tartar öyle yazarım Evet bunlar pkklı,bilinçli veya bilinçsiz fark etmez pkklı pkklıdır.Dağa çıkmış cahil kandırılmış kişi için ''lan bu cahil köylü kandırılmış vurmayalım'' demez asker,bilinçli pkklı olsun veya olmasın vurulacak kaçarı yok. Bir yandan ulusalcıyım diyip,diğer yandan deniz gezmişe sahip çıkıp,öte yandan pkk düşmanlığı yapmak akıllara zarar.Oysa pkknın bir çok mitinginde deniz gezmişim posterini görürsün. İzmir de chpliler bdp konvoyuna saldırıp taşlıyorsa,istanbulda bdplilerin kucaklarına oturup atatürkün heykeline sahip çıkmıyor aksine halay çekiyorlarsa,benim söylediklerim az bile Hele hele Hakkari mitingine bdpliler destek veriyorsa ben daha hiç bir şey demedim |
||
08-23-2011, 16:44 | #8 | |
Alıntı:
Chp'lilerinde buradan desteklediğini siz çıkartıyorsunuz. Bu konuda biraz hayal aleminde yaşıyorsunuz ve nereden ne bulsamda vursam derdindesiniz. Ne yani CHP'liler Atatürk heykellerinin başında nöbetmi tutsun. Pkk da çıkıp dağlarda bizim topraklarımızda yaşıyor biz onlara müsade ettiğimiz anlamımı çıkıyor buradan. Biraz sahaya inin Chp'lilerin gazete haberlerindeki gibi olmadıklarını göreceksiniz... |
||
08-23-2011, 16:45 | #9 | |
Alıntı:
|
||
08-23-2011, 16:49 | #10 | |
Alıntı:
aynen gazetelerde oldukça şirin gösteriyorlar... chp gençlik kollarının bilmem hatun kişi kollarının katıldığı bir organizasyonda oluyor bu olay ama chp için sorun değil ya akparti yapmasında kim yaparsa yapsın |
||
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|