|
![]() |
#1 |
![]() Rüşvete aracılık eden CHP'li yönetici kim?
![]() CHP Ankara İl Başkanı Tarık Şengül'ün partiye yönelik şok suçlamalarda bulunarak istifa etmesinin yankıları sürerken, Şengül'ün açıklamaları yeni bir iddiayı daha gündeme getirdi. Ankara İl Başkanı Tarık Şengül, istifasının ardından “İmar plânı değişikliyle bana önerilen kaynak herhalde birkaç milyar dolardan aşağı olamazdı. Burada konuştuğumuz rakam 300 milyon dolarlık rakam. Biz buna ‘hayır’ dedik” diye konuştu. Şengül asıl bombayı ise bu cümlesinin arından patlattı. Söz konusu iş adamının o gece kendisine, “Bu dava açılmasın ben de rahat edeyim, siz de rahat edin.” dediğini belirten Şengül, iş adamının kim olduğunun ise “tenzili rütbeye uğramış” CHP’li tarafından açıklanmasını istedi. KİM BU TENZİLİ RÜTBEYE UĞRAMIŞ CHP'Lİ? Şengül'ün kendisine rüşvet teklifi yapan iş adamını açıklamasını istediği tenzili rütbeye CHP'linin kim olduğu merak konusu oldu. Kulislerde bu CHP'linin kimliği konusunda çeşitli iddialar ortaya atılırken, en çok konuşulan isim ise geçtiğimiz hafta yapılan MYK değişikliğinde görev yeri değiştirilen üst düzey CHP'li yönetici. Gözler şimdi Şengül'ün 'Tenzili rütbeye uğramış bir CHP’li yönetici bana rüşvet için adam yolladı” dediği CHP'li yöneticinin yapacağı açıklamada. Kaynak: http://www.rotahaber.com/rusvete-ara...im_199414.html Rota Haber 24.08.2011
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|