12-05-2007, 00:38 | #1 |
Bankacıların hırçın müşteriye söylemek isteyipte söyleyemedikleri...
- Orada sizin üstünüz yok mu?
- dit dit edit - Bana müdürünüzü bağlayın onunla görüşmek istiyorum!... - İtalyanca biliyor musunuz? - Ben şifremi tuşladım böyle bir kart yoktur dedi robot..(sesli yanıt sistemi) - Sizi korkutmak için söylemişler efenim, var kartınız... -Bir kredi kartı başvurum vardı, kabul oldu mu acaba?... - Ne yazık ki 250 ye 300 oyla reddedildi... - Arkadaşlara kredi kartı geldi bana gelmedi?... - Bundan sonra arkadaşlarınızı daha dikkatli seçin.... - Yani beyefendi on kere form doldurdum kredi kartı için...yine red, Allah aşkına bu kartı alabilmek için ben naapayım siz söyleyin? - Gidin Masterbaba türbesinde dua edin.... - Kartımın limiti neden bu kadar düşük? - Uluslararası para piyasası dengelerini bozmak istemedik.... - Yarın gidip bankadaki tüm paramı çekiyorum... - Bunu yaparsanız tarih sizi affetmeyecektir... - Bankamatik kartımı yuttu, naapıcam?... - Sakin olun ve elinizi yavaşça kart yuvasından çıkartın....... - Ya kart matikte kaldı ve buralarda bir şube yok. Acaba bir ekip gönderebilirsiniz?... - Derhal... Yalnız ekip gelinceye kadar siz suni teneffüse devam edin... - Az önce bir fax çektim ulaştı mı acaba?.. - Normal miydi, Yıldırım mı? - Genel Müdürlüğünüzün telefonunu alabilir miyim? - Veriyim ama, kontür milletlerarası yazıyor... - Ekstrem bana ulaşmıyor ve sürekli faiz ödüyorum!... - Nereden geliyor bu değirmenin suyu... - Dün kartımı kaybetmiştim şimdi buldum. Bakar mısınız harcama olmuş mu? - Sayenizde ekonomi %1,2 büyümüş... - Yauv kardeşim 10 dakkadır müzik dinletiyorsunuz adama...! - Güzel sanatların hangi dalına tahammül edebilirsiniz ki? - Siz bana kuryenin adresini verseniz ben gidip alsam olmaz mı? - Bunu duymamış olayım..., - Sizin yeriniz nerde? - Her zaman yanınızda - Yav beyefendi ben kartımla 300 milyon nakit avans çektim bunun faizi günlük mü işliyor? - Acısını her an hissedeceksiniz... - Borcumu iki ay ödemezsem kartım takibe girer mi? - Fazla uzağa kaçamaz.... - Ya bir kartı teslim edemediniz 10. arayışım bu sizi.... - Haklısınız, çok yıprandık ikimiz de bir süre görüşmesek.... - Kısa vadede hangi enstrümana yatırım yapmayı tavsiye edersiniz? - Parayı veren düdüğü çalar. - İnanmıyorum 10 milyon için 7 milyon faiz gelmiş...Allah hepinizin cezasını versin!... - Bunun için fax çekmeniz gerekiyor... - Provizyon alamıyoruz, Bankanızı arayınız diyor. - İşiniz düşmese hiç arayıp soracağınız yok valla
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
12-05-2007, 00:54 | #2 |
:D :D Güzeldi (+1)
|
|
12-05-2007, 00:54 | #3 | |
Alıntı:
|
||
12-05-2007, 00:58 | #4 |
çok güldüm yaaa süper :D :D :D sağol (+1)
|
|
12-05-2007, 00:59 | #5 | |
Alıntı:
|
||
12-05-2007, 02:38 | #6 |
Müşteri veli nimettir politikası, susuyorlar ama bu espriler yapılmalı bence :D
|
|
05-29-2008, 21:45 | #7 |
daha neler söyleyeceklerde işteeeee :
|
|
05-29-2008, 23:12 | #8 |
:D :D
vazgeçtim bankacı olmaktan |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|