|
09-04-2011, 05:56 | #1 |
İran'ın PJAK Operasyonu Yeniden Başladı
İran'ın PJAK operasyonu yeniden başladı
İran, terör örgütü PJAK'a yönelik operasyonlarda 30 teröristin öldürüldüğünü veya yaralandığını bildirdi. İran'ın resmî haber ajansı IRNA, terör örgütü PJAK'a yönelik temmuzda başlayan, ancak Ramazan ayında ara verilen operasyonların dün itibariyle yeniden başladığını duyurdu. Devrim Muhafızlarının ülkenin kuzeybatısını teröristlerden temizlemeye yönelik operasyonlarında son bir günde 30 PJAK'lının öldürüldüğü ya da yaralandığı belirtildi. Operasyonlarda Serdeşt kentinin dağlık bölgelerinin teröristlerden temizlendiği ifade edildi. PJAK'a yönelik operasyonların bölgede güvenlik tamamen sağlanana kadar süreceği belirtildi. Devrim Muhafızlarının geçen ayki geniş kapsamlı operasyonlarında onlarca terörist etkisiz hale getirilmişti. Kaynak: http://www.habervaktim.com/haber/199...n_basladi.html Haber Vaktim 03.09.2011
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
09-04-2011, 06:03 | #2 |
İran en iyi birliklerini yollucakmış.
Ayrıca tv den gösterildiği kadarıyla bakıyorum,İran askeri öyle bizimkiler gibi 20 yaşlarında çocuk değil. Belli bir yaşa gelmiş,işinde uzmanlaşmış,araziyi tımanırken yük olabilecek mazeme bulunmayan insanlardan oluşuyor. Tele de çekmişler öldürdükleri kişileri ne güzel. Biz de ise yok bu. Oysa her TİM de fotoğraf makinesi bulunmakta.Eğer bir olay gerçekleşirse,fotoğraf makinesi ile belgeler komutanlar.Zaten askerler de taşıyor foto makinesi ama terörist öldürüldüğünde foto moto yok ortalıkta. Bize teslim olan terörist inini göstermişti.Nerede saklandığı,nerelerde neler sakladığı foto makineysiyle çekilmişti.Ulan versene basına. İran arazine nasıl hareket edeceğini çok iyi biliyor. |
|
09-04-2011, 06:15 | #3 | |
Alıntı:
|
||
09-04-2011, 11:43 | #4 | |
Alıntı:
Sırtında onca yük olduktan sonra isterse tim'ler orgenerallerden oluşsun elbet yorulacak nefesdarlığı çekecek tıkanacak.Askerlere kolaylık sağlansın yeterli,er de olsa yok eder terörü.Piskopat timler oluşması lazım.Salacaksın araziye üff. |
||
09-05-2011, 06:15 | #5 | |
Alıntı:
|
||
09-04-2011, 10:37 | #6 |
iki koldan sıkıştırıyoruz hem iran hem türkiye
pkk lıların iradan korktukları kadar hçbirşeyden korkmadıklarını biliyorum iran karakollarına vs. saldıramıyorlar mesela |
|
09-05-2011, 06:40 | #7 |
O 5-10 yıl da insan stresten ve yorgunluktan ne hale gelir
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|