|
![]() |
#1 | |||||||||
![]() Yaptıkları müzikle İslami camiada müstesna yerleri olan Kardeşlik Çağrısı grubundan saygıdeğer Yaşar Burak ve Murat Tekin ağabeyler onaylanan hapis cezalarından ötürü yurt dışına hicret etmek zorunda kaldılar. Bizim her iki albümümüzde Kürtçe şarkılarıyla katkıda bulunan değerli ağabeylerimize ve ailelerine zorluklarla dolu yaşamlarında Rabbimizden sabır ve kolaylıklar diliyoruz. "GRUP YÜRÜYÜŞ" rabbim zalimlere zalimler musalat etsin. mazlumların ahını geçe bırakmasın. Allah kardeşlerimizin yar yardımcısı olsun. muhkafatlarını katbe kat versin. aynı nedenden dolayı grup özlemin değerli sanatçılarında M.Ali Oğuzda yurt dışına çıkmak zorunda kaldı. 1 sene oluyor. bu kardeşilk çağrsı grubuna gelsin inş.
buda grup özlenim değerli sanatçısı M. Ali Oğuz Abimize gelsin...
![]() |
||||||||||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() neden hapis cezası verildi kardeşlik çağrısına...
halbu ki ne güzel ezgileri vardır... niye uğraşıyorlar bu insanlarla... molla suçları neymiş... |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
M.Ali oğuz o ve eşi yanlış bilmiyorsam 4 yıl hapis almışlar camide kuran dersi vermekten. kardeşlik çağrısı için ayrıtı toplamaya çalışıyorum. inş. ulaşırım |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() yuhh kardeşlik çağrısınıdamı içeri atmışlar
Allahım bildiği gibi yapsın diyorum başka bir şey demiyorum . |
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() aldığım son bilgilere göre 2000 yıllarından kalma bir dava örgüt üyeliğiymiş. örgütün silahlı elemanları silahıyla birlikte alıyorlar. getiriyor serbest bırakıyorlar. 11 yıldır masum insanları örgütlerle bağlantılayıp içeri atmak için çırpınıyorlar.
böyle açılımında taaa içineee |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|