AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 09-13-2011, 17:44   #1
Kullanıcı Adı
manifesto
Standart MİT PKK pazarlığı internete düştü
http://www.rotahaber.com/mit-pkk-gor...tu_205759.html

MİT ile PKK arasında yapılan görüşmelerin ses kaydı internete düştü. Görüşmeler MİT müsteşarı Hakan Fidan, KCK yürütme konseyi üyesi Mustafa Karasu veKongra-Gel başkan yardımcısı Zübeyir Aydar arasında yapılıyor

VİDEO

manifesto isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 09-13-2011, 17:51   #2
Kullanıcı Adı
manifesto
Alıntı:
Yani sayın öcalanla ilgili açık kaynaklara çıkan ve bizdeki olan bütün bilgiler malumunuz.
Yukarıda ki ifade MİT müsteşarı HAKAN FİDAN'ın konuşmasından.
Görüşmelerin işe yaramadığı anlaşılıyor da
Bu tür pazarlıklara çok ihtiyaç varmıydı?
Bence yok
Şimdi muhalefete güçlü bir koz geçmiş oldu
Tam da MISIR ZİYARETİ gündemde iken
O gündemi ve etkisini kıracak bir gelişme
Zamanlamaya dikkat!
manifesto isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-13-2011, 17:52   #3
Kullanıcı Adı
Ammar
bunlar başından beri var yeni değil ki.
Ammar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-13-2011, 17:55   #4
Kullanıcı Adı
Yıldırım
Şuan Çözümleme yapıyorum sizlere aktarma yapacağım.
-00.00 ile 04.30 arası kordinatör devlet dedikleri kimse(ABD'dir muhtemelen) Pkk'ya kızıyor Türkiye sammimi değilse neden bu zorluklara katlansın diyor
-04:30 ile 07:40 Mitin Afet ablası konuşuyor...laf kalabalığı yaptıktan sonra Hakan Fidan'ı tanıtıyor...Hakan Fidanı müsteşar yardımcısı olarak tanıttığı için bu ses kayıtlarının eskiye ait olduğu anlaşılıyor...
-07:40 ile 11.40 Söz Hakan Fidan'da bu ekibin yeni üyesiyim dediğindende anlaşılıyor bu ses kayıdı eski bir ses kayıdıdır...Başbakanın özel temsilcisiyim diyor...hükumetin bütün riskleri kabul ettiğini söylüyor ve sanırım bu konuşmaların karşısındaki muhattap KCK üyeleri...Öcalan'a sayın diyor...Öcalan'ın sağlığı aklı çok yerinde diyor...Konular siyasi içerikli olduğu için şuan hizmet ettiğimiz siyasetçinin persfektifinden cevap vermeye çalıştık...başbakanın iyi niyetinden bahsediyor....
-11.40 Sabri Ok (kck'nın bir numarası tahminen bu konuşma daha kck olayı çıkmadan gerçekleşmiştir) Hakan fidana teşekkür ediyor ve kendisi hakan fidana görüşme ile söylemek istediğiniz bişey varmı diyor...
-Hakan fidan öçalan çok güzel çözümlemeler yapıyor kapalı kalıp kitap okumadan dolayı diyor görüşmeler sağlıklı geçti diyor...olumlu havadan bahsediyor...Tekrar başbakanın bu işe önem verdiğini ve bu değirin doğru şekilde anlaşılması ve değerlendirilmesi gerektiğini söylüyor...
-16:30 Mustafa Karasu(kck yönetici buda)Bu adamlar şuan içeride demekki görüşme kck davası öncesinden son bir iyi niyet göstergesi....Biraz saçmalıyor o arada Afet abla önderliğin yol haritası elimde buyrun müzakere edelim diyor...Biraz konuşmalar karışıyor
Sabri Ok benim hakkımda iddianame hazırlandığı söyleniyor diyor....buradanda anlaşılacağı gibi daha KCK soruşturması kamu oyuna yansımamışken konuşuluyor bu konular...

Valla yorumdum
18. dakkandan sonrasınıda siz dinleyin devletin çalışma prensipleri ile ilgili ve bu konunun nerelere vardığını buyrun siz dinleyin...

Konu Yıldırım tarafından (09-13-2011 Saat 18:35 ) değiştirilmiştir..
Yıldırım isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-13-2011, 18:16   #5
Kullanıcı Adı
İntifada
e zaten bilinen şeyler...
devletle pkknın diyalog halinde bulunduğu bilinmeyen şeyler değil...
sanırım şimdi karayılanın yakalanması sonra yakalanmamış olması meselesini daha iyi idrak edersiniz...

Alt 09-13-2011, 18:18   #6
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Başbakan zaten mitin de askerinde polisinde jandarmanın da görüştüğünü söyledi.
Zaten videoya bakıldığında pkknın istediği gerçekleşmemiş,başındaki ve sonundaki ifadeler bunu ispat ettiği gibi,işlerine gelen bir şey olsaydı yayınlama ihtiyacı duymazlardır.

Ayrıca yalan dolan ifadelerde var,mesela bizlerin,pkk ya eylem sipariş ettiğimiz konusundaki başlık.
Kandırmacaya yalana yönelik,chp ye mazeme verme amaçlı tamamen.

Konu Hüdaverdi tarafından (09-13-2011 Saat 22:39 ) değiştirilmiştir..
Alt 09-13-2011, 18:31   #7
Kullanıcı Adı
İntifada
Ben öncelikle merhaba diyorum tanıştığımıza memnun oldum. Bu ekibin yeni üyesiyim. Afet hanımında dediği gibi yaklaşık bir ay önce imralıda sayın öcalanla bir araya geldik. Zaten ismimi söylemiştim. İsmim Hakan Fidan. Müsteşar yardımcısıyım ama sayın başbakanımızın özel temsilcisiyim. Şuan özellikle türkiyenin ortadoğuda taraf olduğu krizlerde arabuluculuk görevlerinde ekip varsa ekibin içerisindeydim şahıs varsada şahıs olarak görev aldım. Hala belli çalışmalar devam ediyor. Bu konuda arkadaşlarımızın uzun zamandır sizinle beraber devam ettirdikleri çalışmalar gerçekten her türlü takdirin ötesindedir. Ama bir noktadan sonra verilen raporlar çerçevesinde olayın teknik görünen bir çalışmadan öte daha siyasi içerikli daha farklı bir boyuta taşınması ihtiyacı hasıl olunca sayın başbakanımız bu konuda beni görevlendirdi. Takdir edersiniz ki oldukça hassas bir durum siyasi riski kabul edilemeyecek derecede yüksek bir durum. Kendisi bu konuda bir kaç cümle bile etmedi sadece bir iki defa bir şey söyledi. Ama etrafta bazı bakanlar defalarca gidip benim ismim ve benim pozisyonumda burada bulunmamın hükümet için çok ciddi bir risk alanı sıkıntı alanı olduğunu söyledi. Özellikle muhalefetin bulunduğu şartları biliyorsunuz. Zaten onların resmetmeye çalıştığı bir gerçeklik var buna hizmet edeceklerini kamuoyuna açıklamalarına rağmen. Sayın başbakan bu noktada ciddi olduğunu samimi olduğunu siyasi riskide yüklenmeye hazır olduğunu birkaç defa söyledi. Bu çerçevede biz arkadaşlarımızla beraber çalışmaya başladık. Orada sayın öcalanla iki saatten fazla bir görüşmemiz oldu odasında. Üç kişiyiz baya uzun ve verimli bir görüşme oldu. Kendisinin sağlık durumu oldukça iyi. Zihni fevkaladeden iyi çalışıyor. Artikülasyonları oldukça sağlıklı. Konuları karşılıklı tartıştık. Tabi verdiği cevapları sürekli siyasi tahlilden geçirerek olaylara yaklaştığı için bizde siyasetin ve şu anda hizmet etmekte olduğumuz siyasetçinin ne düşünmekte olduğunu elimizden geldiğince aktarmaya çalıştık. Ben burada en büyük görevin de açıkçası bu olduğuna inanıyorum. Yani şu anda iktidarda bulunan seçilmiş siyasetçinin psikolojisi nedir perspektifi nedir olaylara nasıl yaklaşıyor ben bunu aktarmaya çalışacağım. Sizden aldığım perspektifide tabi oraya yansıtacağım ama bu arada belli konulardada belli mutabakatlara varma belli konularda tartışma görevinide cevap verme görevini de elimizden geldiği kadar üstlenecez. Ama tekrar ediyorumki ben burada ne dersem diyeyim belki çok fazla reklamlara gidebilir diye düşünüyorum ama hükümetin çok ciddi niyeti var. Bu iyi niyeti türkiyedeki reel şartların izin verdiği ölçüde hayata geçirmeye realize etmeye çalışıyor. Bu noktada sayın başbakan beni görevlendirdi. Ben tekrar burada olmaktan dolayı memnuniyetimi ifade ediyorum. Ve teşekkür ediyorum.
Alt 09-13-2011, 18:46   #8
Kullanıcı Adı
İntifada
bir düşünün...
amaç hükümeti yıpratmak olsun...
siz elinizde böyle bi kaset olsa bunu ne zaman paylaşırsınız ?
ben seçim döneminde paylaşırım...
kayıt eski taa hakan fidanın müsteşar yardımcısı olduğu yıllardan...
kafadan 1-1.5 senesi var...
e 4 ay önce seçim oldu neden 4 ay önce değilde bugün yayınlanıyor bu kaset ?
israille restleştiğimiz,resmen tehdit ettiğimiz bu günlerde ?

Alt 09-13-2011, 18:52   #9
Kullanıcı Adı
Yıldırım
Alıntı:
AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bir düşünün...
amaç hükümeti yıpratmak olsun...
siz elinizde böyle bi kaset olsa bunu ne zaman paylaşırsınız ?
ben seçim döneminde paylaşırım...
kayıt eski taa hakan fidanın müsteşar yardımcısı olduğu yıllardan...
kafadan 1-1.5 senesi var...
e 4 ay önce seçim oldu neden 4 ay önce değilde bugün yayınlanıyor bu kaset ?
israille restleştiğimiz,resmen tehdit ettiğimiz bu günlerde ?
Son cümlen sebebin ta kendisi...birde 1.5 senedende fazla bu konuşma çünkü anladığım kadarıyla kck daha başlamamış...
Alt 09-13-2011, 18:52   #10
Kullanıcı Adı
Yıldırım
Ben kaydı pc'ye indirdim hemen kaldırılabilir sonra...

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)