|
12-06-2007, 14:27 | #1 |
Siir Videolari ve Enstrumental Videolar
BİR YANGIN GİBİ TAŞIYIP DURDUK
ACIYI VE KEDERİ GÖĞSÜMÜZDE YER GÖK DUMAN İÇİNDEYDİ SANKİ GENZİMİZİ YAKIYORDU AYRILIKLAR ahmet telli http://uk.youtube.com/watch?v=qzgMAaSU_nQ erisim engellendigi takdirde www.vtunnel.com dan ulasabilirsiniz
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
12-06-2007, 14:31 | #2 |
yüregine saglik kardes..bir gurbetci olarak beni cok duygulandirdi..ah gurbet, zalim gurbet...
|
|
12-06-2007, 14:33 | #3 | |
Alıntı:
akan kanlar sular dirliğimizi mesafeler engel değil birliğe inanançlarımız perçinler birliğimizi..... üzülme mavera ;) |
||
12-06-2007, 14:34 | #4 |
teşekkürler..
|
|
12-06-2007, 14:36 | #5 | ||
Alıntı:
yok kardes üzülmüyorum ama sila hasreti, ana baba hasretide zor oluyor..rabbim kimseye uzun ayrilik vermesin.. Bu gurbetin halları andırır masalları Anlatması bedava dinleyin amcaları Sakin kolay sanmayin çok ağırdir şartları Genç yaşımda ağarttım bu güzelim saçları Coğrafyası bir garip aşılmıyor dağları Heryerleri tutmuşlar geçilmiyor yolları Insanları bir sürü güdüyor çobanları Insanlardan değerli buranın hayvanları Ezan sesi yerine dinliyorum çanları Havalar mı dediniz üşüyorum yazları Kışları hiç sormayın kesiyorum buzları Gözlerimde tütüyor ülkemin baharları Ne gün biter bu hasret Istanbul sokakları Deli gönlüm yerle bir oynuyor isyanları |
|||
12-06-2007, 14:39 | #6 |
ero sagolasin beni ahmet telliyle tanistirdin adasim ne güzel siirler okuyor..
hepsi birbirinden güzel.. birini paylasmak isterim. http://uk.youtube.com/watch?v=ewQKCg...eature=related |
|
12-06-2007, 14:42 | #7 |
haklısın kardeşim ayrılık zor,benden evden ilk ayrıldığım sene, hergün ağlardım; günde saatlerce annemle telefonda konuşurdum .....şimdi bir alıştım sorma bayramlarda bile eve gitmemek için bahane arıyorum;geçen ramazan bayramında bilet bulamadım dedim gitmedim :-[;ama kurban bayramında kaçış yok gibi gideceğiz
ama senin durumun farklı yurt dışı meselesi daha zor ;) |
|
12-06-2007, 14:46 | #8 |
http://uk.youtube.com/watch?v=ASvOF5AmNww
Sessizliği dinliyorum şimdi ve soluğunu Sustuğun yerde birşeyler kırılıyor Bekleyiş diyorum caddelere, dalıp gidiyorsun Adını yazıyorum bütün otobüs duraklarına Öpüştüğümüz her yer adınla anılıyor Bir de seni ekliyorum susuşlarıma Selamsız saygısız yürüyelim sokakları Belki bizimle ışıklanır bütün varoşlar Geriye mapushaneler kalır, paslı soğuklar Adını bilmediğimiz doslar kalır yalnız Yüreğimize alırız onları, ısıtırız Gardiyan olamayız kendi ömrümüze her akşam AHMET TELLİ |
|
12-06-2007, 17:25 | #9 |
Youtube bakma imkanımız olsa dinleyecektik ama 1 haftadır youtube izleyemiyorum.
VesseLam |
|
12-06-2007, 18:04 | #10 | |
Alıntı:
|
||
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|