![]() |
#1 |
![]() ABD Elçisi ile muetabakat zabtı imzalandı. Üs Malatya Kürecik'te kurulacak. Füze savunma sisteminin menzili 4700 km'lik alanı kapsıyor.
![]()
![]() Konu Yıldırım tarafından (09-14-2011 Saat 17:22 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Haberleri iki mesaj şeklinde vermeyelim... |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Bir Malatyalı olarak, ne yalan söyleyeyim, hiç sevinmedim. Hatta üzüldüm. Mutlaka sayın başbakanımızın bildiği birşey vardır diyorum ama yine de kalkan olma konusu hiç hoşuma gitmiyor.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() gelde eleştirme kardeşim radar bizde füze polonyada. yanlış bilmiyorsam.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Komuta merkezi Almanya diyorlar. Türkiye'de söz sahibi olacakmış. Yani ne demek söz sahibi olacağız? Bu kalkan sistemi Malatya'da. Madem kurulacak, komuta merkezi de Türkiye'de olmalıydı.
Başbakanımızın daha önce çok güzel şartları vardı. Olmazsa olmaz demişti. Komuta bizde olmazsa, bu sistem kurulamaz demişti. http://www.beyazgazete.com/video/201...i-trtturk.html Bu konuda taviz verilmesi, bence çok yanlış oldu. Mutlaka başımızdakilerin bizim tahmin edemeyeceğimiz planları vardır. Mutlaka geçerli bir sebep vardır. Böyle düşünmeye çalışıyorum ama... ama... ama... Hayırlısı olsun demekten başka yapabileceğimiz birşey yok. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Tam yerine kurmuşlar
![]() Eşref üstadım zor zamanda memleket bir olur pasifize ederiz o kalkanı rahat ol ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|