AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 09-16-2011, 23:45   #1
Kullanıcı Adı
Ebuzer
Standart 11 İlde "Andımız Kaldırılsın" Eylem Hazırlığı
Mazlum-Der 12 Haziran 2009 tarihinde başlattığı "Andımız Kaldırılsın" kampanyası kapsamında 19 Eylül Pazartesi günü 11 ilde eş zamanlı bir eylem gerçekleştirecek.

Mazlum-Der 12 Haziran 2009 tarihinde başlattığı "Andımız Kaldırılsın" kampanyasının devamı olarak 19 Eylül Pazartesi günü 11 ilde eş zamanlı bir eylem gerçekleştirecek.

Birçok sivil toplum kuruluşunun da destek vereceği eylemde; farklı etnik kimliklere zorla dayatılan, ayrımcı, dışlayıcı, tek tipleştirici ve insan haklarına aykırı andın kaldırılması, Türkiye'nin çok kimlikli, çok kültürlü bir yapısı olduğu gerçeğinin artık kabul edilmesi ve bu kabul çerçevesinde yasal, hukuki ve fiili tüm değişikliklerin bir an önce gerçekleştirilmesi talep edilecek.

19 Eylül 2011 Pazartesi günü eş zamanlı yapılacak eylemler; Ağrı'da Cumhuriyet Caddesi, Ankara'da İl Milli Eğitim Müdürlüğü önü, Diyarbakır'da İl Milli Eğitim Müdürlüğü önü, Hatay'da İl Milli Eğitim Müdürlüğü önü, İstanbul'da İl Milli Eğitim Müdürlüğü önü, İzmir'de Kemeraltı girişi - Konak, Konya - İl Milli Eğitim Müdürlüğü Önü, Malatya - İl Milli Eğitim Müdürlüğü Önü, Sakarya - Adapazarı Kültür Merkezi, Şanlıurfa - İl Milli Eğitim Müdürlüğü Önü ve Van - Sanat Sokağı'nda gerçekleştirilecek.

İLKHA

Ebuzer isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 09-16-2011, 23:46   #2
Kullanıcı Adı
Ebuzer
Şu andın kalktığı günleri görecek miyiz bakalım..
Ebuzer isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-16-2011, 23:56   #3
Kullanıcı Adı
Ammar
inş. görürüz.
Ammar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-17-2011, 18:20   #4
Kullanıcı Adı
Saltuk Buğra Han
İnşallah, İnşallah!
Şu andımız bir kaldırılsa , bak o zaman nasıl her şey yoluna girecek.
Kantinlerden ne idiğü belirsiz yiyecekleri alıp alıp yiyerek obeziteye doğru emin adımlarla yürüyen yavrularımız hoplaya hoplaya bir nefes de sınıfına varacak.
Obezite sorunu hallolacak.
Yedikleri şekerli gıdaların ve içeceklerin hemen hemen hepsin de kullanılan andımız kaldırıldığı vakit bütün aileler rahat bir nefes aldığı gibi ,çocukları da kendilerini de gelecekte bekleyen büyük tehlikelerden kurtarmış olacaklar.
Özellikle pankreas kanserinin de nedeni olan andımız ,bu gün abd ve ab de kesin kota uygulanarak ancak %1'e düşürülüp yasaklanırken ,biz de % 50 'lerin çok çok üstün de olması insana bizim karabaş yavrularımızın onların sarı başlılarından daha mı az değerli dedirtesi geliyor.
Bu suretle bu işin başını çeken bu derneğin ne kadar bilinçli ve çocukların sağlığı açısından duyarlı olduğunu görmemek için kör olmak gerekir.
Saltuk Buğra Han isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-17-2011, 18:27   #5
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Irkçı faşist and dayatması kaldırılacak. Halkların küçük bireylerinin üstüne çöken kemalist dayatmanın argümanları yok edilecektir inşAllah.
Alt 09-17-2011, 18:52   #6
Kullanıcı Adı
Feride
Ah ah..

Okul zamanı papağan gibi okuturlardı. O zaman idrakinde değildim lakin şimdi düşününce ne kadar saçmaymış diyorum..
Feride isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-17-2011, 19:11   #7
Kullanıcı Adı
TYH
Alıntı:
Saltuk Buğra Han Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İnşallah, İnşallah!
Şu andımız bir kaldırılsa , bak o zaman nasıl her şey yoluna girecek.
Kantinlerden ne idiğü belirsiz yiyecekleri alıp alıp yiyerek obeziteye doğru emin adımlarla yürüyen yavrularımız hoplaya hoplaya bir nefes de sınıfına varacak.
Obezite sorunu hallolacak.
Yedikleri şekerli gıdaların ve içeceklerin hemen hemen hepsin de kullanılan andımız kaldırıldığı vakit bütün aileler rahat bir nefes aldığı gibi ,çocukları da kendilerini de gelecekte bekleyen büyük tehlikelerden kurtarmış olacaklar.
Özellikle pankreas kanserinin de nedeni olan andımız ,bu gün abd ve ab de kesin kota uygulanarak ancak %1'e düşürülüp yasaklanırken ,biz de % 50 'lerin çok çok üstün de olması insana bizim karabaş yavrularımızın onların sarı başlılarından daha mı az değerli dedirtesi geliyor.
Bu suretle bu işin başını çeken bu derneğin ne kadar bilinçli ve çocukların sağlığı açısından duyarlı olduğunu görmemek için kör olmak gerekir.
Alt 09-17-2011, 20:27   #8
Kullanıcı Adı
ALmi´
Birilerine göre ''andımız''ın kalkıp kalkmaması mühim olmayabilir ya da kalkması çok büyük bir felaket olabilir ve bu duruma birtakım anlamlar yükleyebilir o kişiler..fakat kim ne derse desin ne yaparsa yapsın bu saçma sapan kural Allah'ın izniyle bir gün ortadan kalkacak, tıpkı hiçbir zaman değişmez veya kalkmaz dediğimiz yasakların değişip kaldırıldığı gibi.

Bu eylemi başlatacak olanlardan ve oraya iştirak edeceklerden şimdiden Allah razı olsun.
ALmi´ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-17-2011, 23:40   #9
Kullanıcı Adı
İntifada
Alıntı:
Ülküm; yükselmek, ileri gitmektir...
böyle güzide bir cümle barındıran and nasıl kaldırılır la :D
Alt 09-18-2011, 00:47   #10
Kullanıcı Adı
mErvE.G.
az okumadım ilkokulda ya: )
bide evde prova yapardım şaşırmıyım diye..yazık bize bu saçmalığı yıllarca uygulayan beyinlere..
kesinlikle kalkmalı hergün aynı kelimeler ile çocukları güne başlatmak akla ziyan..
yükselmek ileri gitmektir diyoruz hergün,aynı şeyleri söylüyor,yerimizde sayıyoruz yıllardır..
mErvE.G. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)