09-22-2011, 00:32 | #1 |
MUHTEŞEM YÜZYIL MOHAÇ MEYDAN SAVAŞI
Konu manifesto tarafından (09-22-2011 Saat 00:37 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
09-22-2011, 00:53 | #2 |
Dizi ecdadımıza söverken çektikleri bir savaş sahnesi sayesinde aziz mi ilan ettik, show tv bile izlemezken şimdi kalkıp bu zındıkların çektiği savaş sahnelerini mi paylaşıyoruz, yakışmadı...
|
|
09-22-2011, 00:54 | #3 |
Şu lanet olası,kahrolası dizileri izleyip prim verdiren herkese teşekkürler .
Ecdadınıza olan hakkınızı ödüyorsunuz . Aferin. |
|
09-22-2011, 00:55 | #4 | |
Alıntı:
|
||
09-22-2011, 00:58 | #5 | |
Alıntı:
Şimdi atatürk meclisi Kur'an okutarak kurban keserek açtı diye aziz mi ilan edelim bu O'nu dindar ve örnek alınası bir lider yapar mı yapmaz eee bu diziye ne halt yemeye prim veriyoruz, israil sermayeside kaç kişiyi doyuruyor Türkiye'de ne var bunda dimi ? |
||
09-22-2011, 00:59 | #6 |
izlemedigim bir dizi o acidan pekde mühim degil. kilicdarogluda ara sira dogrulari söylüyor bozuk saat misali..
|
|
09-22-2011, 01:01 | #7 | |
Alıntı:
Diziyi izlemem internette MOHAÇ sahnesini izledim ve paylaştım.Dizinin içeriği bu mihvalde ise eleştirecek bir şey göremiyorum,değilse eleştirebiliriz ama o kadar. Kaldı ki tv dizilerinden bahsediyoruz,kandil programından değil. Aşırı tepki veriyoruz desem abartı olmaz. |
||
09-22-2011, 01:01 | #8 |
Ama şöyle birşey'de var;
Her ne kadar dizi hainlik amacı güdsede, Bu görüntülerden anlıyoruz ki; Teknik olarak eğer istersek Osmanlı'yı tanıtan çok güzel yapımlara imza atabilecek potansiyelimizinde olduğunu anlıyoruz. Tarihte yaşanan küçük olaylar nasılda lanse ediliyor.. 300 Sparta filmini bilmeyen yoktur, bunun sayesinde eski yunan medeniyetini çok abartılıda olsa herkes tanıdı. Türkler'de istese böyle yapımlar yapabilir, Fakat amaca hizmet etmediği için, Redd-i Miras felsefesinden dolayı sadece kötülemek amaçlı diziler yapılıyor. Gönül isterki en büyük tanıtım merkezi olan sinema'da kaliteli yapımlarla ecdadımızı güzel şekilde tanıtalım, dünya'ya gösterelim.. Ama bunun için ilk önce Osmanlı'yı kötülemek isteyen, sevilmesini engellemek isteyen otoriteleri tamamen pasifize etmek gerekir. |
|
09-22-2011, 01:04 | #9 | |
Alıntı:
Ben masonlara prim vermem, deccalin köpeklerine prim vermem..! Eğer bu yobazlık ve fanatiklikse ben önde gideniyim... Bu kadar pragmatist olunmaz..!!! |
||
09-22-2011, 01:07 | #10 |
link ölmüşmü benmi açamıyorum linki tekrar verirmisiniz
|
|
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
|
|