|
![]() |
#1 |
![]() Kanal D akşam haberlerinde esir takası haberi verilirken yapılan sunumu izleyince kendimi yahudi bir memleketin mensubu gibi hissettim. Müslüman bir ülkenin kanalında nasıl böyle bir sunum yapılabilir diye düşündüm ve anlam veremedim...
Haberin sunumu aynen şöyle: Gilad Şalid; bundan tam beş yıl önce esir alınmış. 5 yıldır yakınları ile konuşamıyor görüşemiyor. Serbest kalmış kameraların karısında. Yorgunlukdan ve çektiği hasretten konuşamıyor bile... İsrailde buna karşılık 1027 Filistinli tutukluyu serbest bırakacak. Bu tutukluların 400 küsürü sonuçları ağır olan terör saldırılarına karışmış isimler, diğerleri ise farklı suçlardan hüküm giymiş kişiler. vs. vs. Anlamak mümkün değil, nasıl bu kadar adi olabiliyorlar.
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Babaları boşuna mı beydahettirdi onları..
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() emperyalistlerin tanımı değilmi güçlülerin terörüne savaş, güçsüzlerin savaşına terör demek...
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() haber yönetmeni mehmetali birand değilmi..normaldir
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() mab klasikleri.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() AGD kanaldan ne beklenir ? Kutlu doğum mitingine kutlamasına 'bu neyin mitingi' diyerek hakaret eden alay eden aşağılayan yavşaklara göre illa ki Filistinliler terör suçu işlemiştir.
Zayıflamış konuşamıyordenilmiş birde,ulen sanki adam 1-2 hafta kalmışta üzüntüden korkudan bu duruma gelmiş,ulan zaten çöp adam kendisi baksınlar fotolarına çekilen videolarına. Yıllarca takiptelermiş sanki.Bunca yılda çoktan ölürdü yoksa.Mal bunlar harbi.Kanal M(al) olsun isimleri. |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|