|
![]() |
#1 |
![]() İnternet sitelerinde yayınlanan bir röportajda Fethullah Gülen Hakkari Çukurca'daki PKK saldırısı sonucu 24 askerin şehit olmasıyla ilgili konuşuyor.
"Ciğerim yanıyor", "çok acı çektim" diyen siyasetçilerin milletin gazını almak için konuştuklarını ve günaha girdiklerini söyleyen Gülen, zaten görevini eksik yaparak günaha girenlerin, bir de milletin gazını almak için "ciğerim yanıyor", "evladımı kaybetmiş gibi üzüldüm" sözleri ile yalan söyleyerek günah işlediklerini belirtiyor. "Ciğerim yanıyor" diyerek milletin gazını alanlar... "Milletin gazını almak için söylenen ciğerim yandı, ölüyorum sözleri doğru da olmayabilir. Bu sözleri söyleyenlerin makul planlarla olayların üzerine gitmesi söz konusu olamaz. Birilerini teselliye matuf "âh u vâh"ları da yalandır." İhmal ayrı bir günah, yalanlar ayrı bir günah Bu yalanları söyleyenlerin hem ihmalde bulunarak günah işlediklerini söyleyen Gülen, diğer yandan da yalan söyleyerek günaha girdiklerini ifade ediyor. Gülen Allah bunları affetmez diyor. Amaç Kürt-Türk çatışması "İçinde bulunduğumuz şartlarda da aynı senaryoların sahneye konması, bir Kürt-Türk çatışması çıkarılması ve hatta sonunda meselenin Birleşmiş Milletler'in hakemliğine kadar vardırılması muhtemeldir." Sloganla bu iş çözülmez "Bağırıp çağırmalarla, "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" sloganlarıyla problem çözülmez. O fitne ve fesadın önüne geçilmesini isteyenler, tenkit ve tekliflerini başkalarına yol göstermek üzere, yetkililere verecekleri sağlam metinler halindeki raporlarla ve bildirilerle masumca ifade edebilirler." ERDOĞAN'IN O SÖZLERİ: CİĞERİM YANIYOR CİĞERİM Şu hale bak. Bu cinayetleri tasarlayanlar kan dökerek, ondan sonra bakıyorsunuz, laubali şekilde özür dilemeler falan. Kimi aldatıyorsunuz yahu kimi? Bunlarda samimiyet yok, bunlar cinayet şebekesi olarak buradan rant elde ediyorlar. Başbakan sert konuşuyorsun diyorlar. Ciğerim yanıyor ciğerim yanıyor neyin sertini konuşuyorum. kaynak
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Yalnış tespit sevgili kardeşim. Eleştiri daha çok istihbarat zaaflı yönünden askeri yetkililerimize , ayrıca sloganlara karşı olan söylemide , halkı birbirine düşürmek isteyen her iki tarafın milliyetci uc kanatlarınadır.
Ciğerim yanıyor", "çok acı çektim" diyen siyasetçilerin milletin gazını almak için konuştuklarını ve günaha girdiklerini söyleyen Gülen, zaten görevini eksik yaparak günaha girenlerin, bir de milletin gazını almak için "ciğerim yanıyor", "evladımı kaybetmiş gibi üzüldüm" sözleri ile yalan söyleyerek günah işlediklerini belirtiyor. Yukarıdaki satırların geçtiği kısmı yani direk siyasetciler milletin gazını alma ile başlayan söylemler sohbette geçmiyor. Konu Ukbâ tarafından (10-27-2011 Saat 15:24 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() ORJİNAL METİN....
Soru: 1) Milletimiz bir kere daha yürek dağlayan şehit haberleriyle sarsıldı. Terör hadisesini ve arkasından ülkemizde hakim olan genel havayı nasıl değerlendiriyorsunuz?
PROVAKE AMAÇLI METİN (YUKARIDAKİ HABERDEN ALINTIDIR)= "Milletin gazını almak için söylenen ciğerim yandı, ölüyorum sözleri doğru da olmayabilir. Bu sözleri söyleyenlerin makul planlarla olayların üzerine gitmesi söz konusu olamaz. Birilerini teselliye matuf "âh u vâh"ları da yalandır." İhmal ayrı bir günah, yalanlar ayrı bir günah Bu yalanları söyleyenlerin hem ihmalde bulunarak günah işlediklerini söyleyen Gülen, diğer yandan da yalan söyleyerek günaha girdiklerini ifade ediyor. Gülen Allah bunları affetmez diyor. ASIL METİN=İnsanların pek çoğunun yitirdiği değerlerden biri de, ızdırap duyulması gereken meseleler karşısında ızdırapsız olmalarıdır. Yürek dağlayan hadiseler karşısında yüreği yanmayan kimselerin problemlere çareler bulmaları mümkün olmadığı gibi, birilerini teselliye matuf “âh u vâh”ları da yalandır. İhmal, ayrı bir günah; kâmetinin çok üstünde bir tavır sergilemek de ayrı bir yalan ve günahtır. yazık şu ıslah olmayan medyaya çok yazık... böyle yaramızın büyük olduğu zaman dilimlerinde bile bunlarla nasıl uğraşabiliyorlar... Konu _Ednâ_ tarafından (10-27-2011 Saat 15:54 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Gülen'in işi gücü yok sohbetinde başbakana mesaj yollucak
![]() Bu haber hiç etik değil ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Asıl metinde videodaki bazı sözler yok ama haber metninde var,bu nasıl oluyor dicektik
![]() Alıntı yapmayım dedim yine silersem ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() ayrıca sırf 2-3 cümlede belki 10 kere ızdırap diyor hocaefendi ama yukarıki haberde bir tek ızdırap sözü geçmiyor... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#8 |
![]() bos laf...
dogru olmamasini temenni ederim... samimiyet olculebiliyorsa once seni bi test edelim derler adama... |
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() gulen bence bu konulara hic girmesin...
madem samimiyetini olcuyor insanlarin... buyursun once kendi girsin samimiyet testine... |
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() cemaatini tehlikeye atmasın derim hoca. Sonuçta hala ak partinin istikrarlı bir siyaseti var.
Başbakana laf çakmak hocanın işi değil. Hocanın işi vaaz etmek ve cemaatini kontrol etmek. Zaten hocanın böyle bir riske gireceğini zannetmem. Yüksek ihtimalle konuya açıklık getirilir. |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|