|
12-09-2007, 01:18 | #1 |
oyunuza talibim......
arkadaş düşündümkü herkesın bır tüzüğü bir planı var..........................
bende bir daha ki seçimlerde bağımsız aday olucam......................... eğer seçilirsem yapıcaklarım şunlar............. urfaya deniz antepe okyanus getiricem her gencin altına bir adet bmw hemde suyla çalışanından her kızı ne doktorlar ne mühendisler isteyecek öss kaldırılıcak her sokaga bir üniversite bir teknik üniversite yapılıcak artık terleme olmayacak vücüdumuz doğal esans kokucak artık 3 korner bir penaltı olucak sinemada vizyona giren fılmler ertesi gün trt 1 de yayınlanıcak tvdeki reklamlar kaldırılıcak kurtlar vadısı hic reklamsız 5 şer bölüm birden verilicek polat alemdar 1 kurşunda 17 kişiyi öldürebilicek ben seçilirsem ajdarı marsa,fatih üreği venuse, densiz baykalı yunanistandaki eşek adasına yolluyucam ben seçilirsem çoban süloyu müzeye koyucam ben seçilirsem bütün biletlerden ikramiye çıkıcak ben seçilirsem artık insanlar işe değil işler insanların ayağına gidecek ben seçilirsem bgg vb.proğramlar kaldırlıcak ben seçilirsem fb.türkiye kupasını alıcak :P ben seçilirsem memurun iki yakası bir araya gelicek ben seçilirsem diş macunları alttan sıkılıcak ben seçilirsem telefonlar meşgul çalmayacak ben seçilirsem ağızlar kokmayacak ben seçilirsem her güvercine bez bağlanıcak kimsenın kafası pislenmeyecek ben seçilirsem musluklar damlamayacak ben seçilirsem kameralı telefonların her yerde kullanılması yasaklanıcak ben seçilirsem artık hesapları kızlar ödüyücek ben seçilirsem elektrik çarpmayacak ben seçilirsem yazlar serin ve kışlar ılık geçicek ben seçilirsem küresel ısınmayacak soğuyucak ben seçilirsem fasulye gaz yapmayacak ben seçilirsem malatyaya istanbul boğazı gelicek ben seçilirsem kadın programları kaldırılıcak ben seçilirsem seda sayanın canlı yayında botoks yapması engellenecek ama her sağlık ocagında bedava botoks yaptırılabılıcek ben seçilirsem diyetler pazartesi başlayacak ben seçilirsem kilo almalar stresten olucak ben seçilirsem sakallar uzamayacak ben seçilirsem bakarsanızda bağ olucak bakmazsanızda ben seçilirsem karpuzlar kelek çıkmayacak ben seçilirsem balkanlardan yağışlı hava gelmeyecek ben seçilirsem çirkin kız kalmayacak bakımsız kız olucak ben seçilirsem kadınlar hem çocuk yapabilicek hem kariyer ben seçilirsem kolanın asiti kaçmayacak ben seçilirsem kadınlar yemek yapmıyıcak her eve özel hizmetçi robot verilicek ben seçilirsem ateş yakmıyıcak ben seçilirsem artık kimse denizde boğulmayacak ben seçilirsem komşular yüksek sesten rahatsız olmayacak ve ben seçilirsem herkes zengin olucak bunları dikkate alaraktan oyunuza talibim gari..... not : hedeflerimin bazılarını esinlendiğim doğrudur(eee bu kadar bol keseden atan siyasetçiler sağolsun) hatta ne esinlenmesi direk çaldım ama yazı benimdir çoğu fikir orjınal sallamamdır ;) ve son söz EZİLENLER İKTİDAR OLACAK :D :D :D
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
12-09-2007, 01:23 | #2 |
oyunuza talibim......
valla bilinçli seçmen olarak düşünmem lazım sana mı versem yoksa
'iş, aş, haydar baş!' a mı |
|
12-09-2007, 01:24 | #3 |
oyunuza talibim......
Sizden iyisinimi bulacağız Azizim, verdik gitti 8)
VesseLam |
|
12-09-2007, 01:31 | #4 |
oyunuza talibim......
Beyin oyumda kesin size ,ama hesapları sadece kızlar ödemesede ortak ödesek olurmu
|
|
12-09-2007, 01:39 | #5 |
oyunuza talibim......
icraatlarım bunlarla sınırlı değildir.devamı var(şimdiden kafaya aldık desene vatandaşı bekle beni ankara savulun heeeyt)
|
|
12-09-2007, 01:42 | #6 |
oyunuza talibim......
cem uzanıda geçmiş bu yahuu
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|