|
![]() |
#1 |
![]() Habertürk'ün Sosyal güvenlik uzmanı Ali Tezel, CHP'den istifa etti. ...
Tezel istifa gerekçesi olarak Milletvekillerine "kıyak emeklilik" sağlayan yasayı gösterdi. İşte Tezel'in CHP Genel Başkanlığı'na gönderdiği kısa ama anlamlı istifa mektubu: "Son yapılan düzenleme ile milletvekili emekli aylıklarında yapılan değişiklikte, hem teklif metninde hem de oylamada imzaları olan CHP vekilleri ile aynı konumda olmamak için parti üyeliğinizden istifa ediyorum" t.hafıza
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() ilginç...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() vay anasını |:m
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Şu adamı bir türlü çözemedim. Köşe yazılarını takip etmem gerekiyor mesleğim gereği. Muhteşem bir dehayla sosyal güvenlik reformundaki pozitif ve negatif yönlerini her dimağın kavrayabileceği bir üslupta açıklıyor. Bu yönüyle hayran olduğum isimlerden bir tanesi.
Daha sonra emekçilerin refah seviyesini artırmak için yönüne siyasete yani chp'ye dönüyor üzülüyorum. Eşini bırakıp, baldızıyla evlenmek istiyor şaşırıyorum. Şimdi de her milletvekiline ders verecek bir şekilde istifa ediyor... Burnuma bir takım kokular geliyor. Sanırım Ak Parti'ye yolculuk var. Konu Garibüzzaman tarafından (12-26-2011 Saat 03:50 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|