AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Alt 01-15-2012, 12:24   #1
Kullanıcı Adı
Ebuzer
Standart ‎19 Mayıs'ın Okullarda Kutlanıp, Stadyumlarda Kutlanılmamasını Protesto Ediyorum
Bu nedir arkadaş..
Madem bir iş yapıyorsunuz tam yapın..
Mekteplerde de kutlanılmasın efendim..
Ne gerek var bu kadar laga luga yapmaya..

Ebuzer isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 01-15-2012, 14:06   #2
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Tarihten silinsin Atatürk ne de olsa hep anılıyor 29 ekimde,30 ağustosta,23 nisanda,başkane vardı unuttum onlarda.
Her 19 mayısta öğrenciler koşturuluyor,paso bayılıyorlar la.Ulan askerde koştuğumuz mesafeyi koşturuyorlar bir de Canları çıkıyor.
Ama sokaklarda da kutlanmasın kardeşim.
Okullar kutlama merkezi değil,okuma yazma yeri oralarda kutlanması zaten anlamsız.

İsteyen kutlar isteyen kutlamaz kendi çapında,herkesin kutlaması kendine
Alt 01-15-2012, 14:20   #3
Kullanıcı Adı
Ammar
hangi ülkede bayramlar zorla kutlanır merak ettim

Azap'a katılıyorum. okullarda kutlanacaksa yok kardeşim stadyumlara razıyız. stayumlara belli kesim gidiyordu. ama okullarda çocuklarımıza zorla el konulup kutlatacaklar... işte AK Partinin sevmediğim yönleriden bir başkası !
Ammar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-15-2012, 14:36   #4
Kullanıcı Adı
Mavera
arkadaslar her ülkenin kendine göre milli bayramlari vardir ve benim yasadigim ülkede de bu bayramlar vardir!..
simdi severseniz, sevmezsiniz ülkemiz cumhuriyetle yönetiliyor ve cumhuriyetin kurulus safhasinda önemli günler bayram olarak kutlaniyor!..
tabiki bizim kutlama diye yaptigimiz sey ögrencilere eziyetten ileri gitmiyordu madem ögrencileri sevindireceksiniz yapin tatil bak ögrenciler nasil kutluyor ..
ben 19 mayisin tamamen kaldirilmasi yerine daha islevsel yapilmasi taraftariyim yani spor müsabakalar, turnuvalar, okullar arasi sportif yarismalar yapilabilir ve 19 mayisla dereceye girenler ödüllendirilebilir!..
bundan 15 sene önce 19 mayista ögrendigim sacma hareketleri hala dha ezbere biliyorum, hangi akla hizmet ediyorsa :D
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-15-2012, 14:51   #5
Kullanıcı Adı
EZEL
19 mayıs kutlamalarına karşı olmak var birde 19 mayıs kutlamalarının şekline karşı olmak var ben şekline karşıyım kutlamalarına karşı olanlar ise bu ülkede Türk isminden adından rahatsız olanlardır bakın hatta iddia ediyorum 19 mayıs törenlerine karşı olanların çoğu devletinin adının " Türkiye " olmasındanda rahatsızlar da şu aşamada bunu dile getirmeye cesaretleri yok .
EZEL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-15-2012, 15:07   #6
Kullanıcı Adı
_Ednâ_
dini hassasiyetleri yitiren nesil, milli hassasiyetlerinide yitirmiş zaten
savaş ilan edilse faceden takip eder bizim yeni kuşak bir zorunluluktan ibaret olan bu kutlamalar hiçbir çocuk için genç için hiçbirşey ifade etmiyor malesef...
bencede mekanından yerinden ziyade içeriğinin değiştirilmesi çok daha mantıklı gerekli bir adım olur...
_Ednâ_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-15-2012, 15:11   #7
Kullanıcı Adı
Ebuzer
Alıntı:
EZEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
19 mayıs kutlamalarına karşı olmak var birde 19 mayıs kutlamalarının şekline karşı olmak var ben şekline karşıyım kutlamalarına karşı olanlar ise bu ülkede Türk isminden adından rahatsız olanlardır bakın hatta iddia ediyorum 19 mayıs törenlerine karşı olanların çoğu devletinin adının " Türkiye " olmasındanda rahatsızlar da şu aşamada bunu dile getirmeye cesaretleri yok .
Aynen öyle vallaha
Türk isminden de rahatsız oluyorum
Türkiye'den de rahatsızlık duyuyorum
Bak ne güzel dile getirdim
Ebuzer isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-15-2012, 15:18   #8
Kullanıcı Adı
Garibüzzaman
29 Ekim kutlamaları vanda yaşanan deprem müsebbip gösterilerek iptal edildi. Zerre kadar samimiyet görmüyorum dedim. Bu mülahazamı teyit edecek adımlar da yavaş yavaş atılmaya başlandı.

İktidar bir köşeye pusu kurmuş da gedik bulayım da taramalı gibi çapraz ateşe tutayım diye mi bekliyor? Nedir bu kardeşim ya kaç gündür paçamızdan tutan tutana..Madem bizim çapımız incir, e buyur gel sizin okyanus genişliğinizdeki bataklığınızdan faydalanalım biz de. Fakat müsebbip olarak gösterilen argümanlar akla mantığa ve vicdana uygun olsun lütfen.

Bu tür kutlamalarda en turnuvalar, sportif müsabakalar uygulanabilir. Lütfen bari bunu fırsat verilsin, asosyal oldum iyice, millet asosyal mı olsun.

Dipnot:Dini hassasiyetlerin yitiren neslin bu tür kutlamaların iptal edilmesine bir argüman olarak sunulması, en basit tabiriyle ucuz müdafaadır.

Ha bu arada elimde dosteyevski'nin kumarbaz kitabı var okuyorum okuyorum da sanki bu dönemi işaret ediyor.

Konu Garibüzzaman tarafından (01-15-2012 Saat 15:22 ) değiştirilmiştir..
Garibüzzaman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-15-2012, 15:21   #9
Kullanıcı Adı
Ammar
Alıntı:
EZEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ben varım adı başta Türkiye olmayacaktı ulus olunca böyle olur. daha geniş isim olabilirdi.

not: ( ezel bu kısımın senle alakası yok genel yazıyorum.) ayrıca bırakında halkı kendisi kutlasın bayramlar zorla değil gönülle kutlanır. Kurban ve Ramazan bayramlarının devlet zoru ile kutlandığını düşünün. bayramla zorunlu olmaz yani bilmem anlatabildim mi ?

Konu Ammar tarafından (01-15-2012 Saat 15:25 ) değiştirilmiştir..
Ammar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-15-2012, 19:57   #10
Kullanıcı Adı
EZEL
Alıntı:
Ammar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben varım adı başta Türkiye olmayacaktı ulus olunca böyle olur. daha geniş isim olabilirdi.

not: ( ezel bu kısımın senle alakası yok genel yazıyorum.) ayrıca bırakında halkı kendisi kutlasın bayramlar zorla değil gönülle kutlanır. Kurban ve Ramazan bayramlarının devlet zoru ile kutlandığını düşünün. bayramla zorunlu olmaz yani bilmem anlatabildim mi ?
Türkiyede milli bayramlar konusunda diğer dünya devletlerinden daha farklı bir uygulamanın olduğunu düşünmüyorum .
Bayram kutlamaları organizasyon işidir organizasyonlarıda halk yapamaz
EZEL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)