![]() |
#1 |
![]() ![]() BDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan, yaptığı konuşmada ‘BDP' diyeceğine ‘PKK' deyince ilginç bir durum ortaya çıktı. Bir konferans için gittiği Malatya'da partililerle birlikte basın açıklaması yapan Tan Başbakan Erdoğan'ın BDP'ye yönelik sözlerine cevap verirken, net bir şekilde BDP ile PKK'nın aynı şey olduğunu itiraf etti. Kürtçe eğitimle ilgili sözleri nedeniyle Genelkurmay Başkanı Necdet Özel'e hesap sorulması gerektiğini savunan Tan “Hesap soracağına, döndü, PKK'ya yani BDP'ye ‘şeytanlar, iblisler, ipi bilmem nereye bağlılar' diye ağza alınamayacak, hakaretler savurmaya başladı” ifadelerini kullandı. habervaktim
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Aha alın size sağduyulu muhafazakar dediğiniz müslüman geçinen insan şekline girmiş şeytanın evladı.
Bu adam müslümansa ben takva sahibiyim la ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Bu iti takan varmıdır ki..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
Türkçüsü en azından o.ç. modunda olmuyor,öldürmüyor.Lafıyla deşiyor,ama öldürmüyor ![]() Konu Hüdaverdi tarafından (01-15-2012 Saat 18:38 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
#7 |
![]() o.nun çoğunları birdir.
ayrıca BDP ye geçmeden onun gibisi yoktu bdpye geçince mi ? oluyor . şimdi karşı tarafı saymak istemiyorum. saydıklarının alası var. sorun kürt olması türk olması değil bunlar hasta... bu ülkede komünist sosyalistleri desteklemiş, destekleyen cemaatler ve cemaat liderleri var ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Kardeş hepsi zati
![]() bdp ye geçmeden öncede benim gözümde aynıydı,illa bdp ye geçmek gerekmiyor,bir iki cümlesine bakıp ''aaa melek lan bu çok işe yarar'' demem asla,bu yüzden bdp den önce neyse,bdp ye geçip bunu tastikledi ![]() Sövelim o cemaatçilere hacı sorun değil ![]() |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|