|
![]() |
#1 |
![]() ![]() Son günlerde facebookta ortalikta dolaşan bir Türkiye haritasi var bu harita Türkiyenin sınırları ile ilgili..Türkiyenin güneydoğusunun sinirlari Kuzay Irak ve daha da içeriye doğru Musul,Kerkük,Erbili de içine kapsayan bi şekilde genişlemiş.Bu harita facebook ta Türkler arasinda baya popüler olmuş. Elbette Irak 'ın toprağinda gözümüz yok.Biz Irak'ın toprak bütünlüğünün korunmasindan yanayiz.Ancak son zamanlarda terör örgütünün hain saldırıları ve müttefik dediğimiz devletlerden hiç bir yardım görmememiz de artık gençlerimizi ister istemez bu tür tepkilere dahil kılıyor.Ulu önderimizin doğduğu şehir Selanik,hilelerle ve hainlikle elimizden alınan 12 adalar,Yavru vatan Kıbrısın tamamı bu haritaya dahil edilmiş. Ayrıca bu harita halen geçerliliğini sürdüren Ankara Antlaşması'nin kağıda dökülmüş fiilen açıklamasıdır. BU HARİTA HAKKINDAKİ GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() çok hoş görünüyor, keşke gerçek olsa!
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() eğer kuzey ırağın toprak bütünlüğü korunamayacaksa, sözde kürdistan o topraklarda kurulacaksa. ben bu haritanın sonuna kadar arkasındayım...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() arkadaşlar lütfen böyle şeyler yayınlamıyalım ak partiye yakışmayan şeyler
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Misaki Milli sınırları
![]() ![]() Bu harita Amerikalıların bazı yerlere! astıkları Türkiye'nin güney doğusunu içine alan Kurdistanı gösterir haritaya tepki olarak internette dolaşmaya başlamıştı. Siyasi bir baskı unsuru olarak kullanılması gayet doğal. Ama bizim topraklarımızı genişletmek gibi bir düşüncemiz yok. Zaten öyle olursa fırsat kollayan çakalların, bizim de içinde olacağımız, ortadoğuyu kana bulayacak bir savaşı tetikleyecekleri de kuşkusuzdur. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() [i][b]O topraklar zaten Misak-ı Milli kararıyla bizimdi!
Yani olması gereken harita bu ama inşallah gerçekleşirde kavuşuruz Türkmen şehirlerine... |
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() arkadaşlar bu ne
![]() tamam misakı milli...ben de çok isterim hepimizin gönlünden geçer ama yapmayın lütfen..şuan resmen iki komşu ülkemizin topraklarına göz dikmiş gibi görünüyoruz ve de bunu tutmuş partimizin sitesinde yayınlıyoruz...bu bölümün silinmesini rica ediyorum! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Saliha, o toprakları bizden kanla aldılar ve aslında o topraklar bizim ama zaten böyle olsa bile o toprakları yinede komşularımızdan zorla almayız!
Fakat bu harita ABD Savunma Bakanlığı izniyle çıkan bir dergide yayınlanan ve ortalıkta dolaşan Kürdistan haritasına inat olarak hazırlanmış bir harita... Yani kısasa kısas yapıyoruz... |
|
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() biz elimizdekinin kiymetini bilmuyoruz..yoksa dediginiz gibi bu harita misak-i milliye giriyor ama önce elimizdekini koruyalim ona bile raziyim..
bizler savasta kazandiklarimizi hep masada kaybettik yoksa kibrisin, ege adalarinin su durumda olmasi nasil izah edilebilir ki! |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|