01-23-2012, 03:04 | #1 |
Fenerbahçe " puanımız silinirse ..."
Arkadaşlar fenerbahçe yönetiminden ard arda açıklamalar geliyor
Bir tek puanımız dahi silinirse şeklinde ki tehdit vari açıklamalar devam ediyor Ne düşünüyorsunuz Ben artık bunların puanunın silinmesini doğru bulmuyorum Bu küstahlıkları devam ettikçe lisansının dahi iptal edilmesi yetersiz kalır Siz kimsiniz? Bu ne küstahlık... Türk futbolundan daha mı büyüksünüz..
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
01-23-2012, 03:13 | #2 |
ben sahsen türk futbolundan sogudum. resmen bir tiyatro oynaniyor ve biz taraftarlar figüran oluyoruz!..
herkes kendi derdinde.. fb icine düstügü pislikten en az zararla nasil atlatirim derdinde.. bjk aman ucundan bana dokunursa yanarimin derdinde.. gs son yillarda rekabet edemedigi fb yi kötü durumda bulmus, vurun abaliya modundaki birde temiz ayagina yatiyorlar oysaki bu ligin en kirli mazisi acik ara gs dedir.. benim takimim trabzonspor da bana gecen senenin sampiyonlugunu verin caniniz, cehenneme derdinde.. madem herkes bu kadar dürüst, herkes bu kadar temizlik istiyor buyrun toptan bir temizlik yapalim, söyle son 20 yili bir temizleyelim bakalim kimin kupalari temiz!.. merak ediyorum suan ismi gecen takimlar fb, bjk, ts degilde bolu, adana, sakarya olsaydi bu kadar yaygara kopacakmiydi, bir defaya mahsus iltimas gecelim diyeceklermiydi.. suraya bakarmisiniz hangi takim ne icin oynadigini bilmiyor fb oynuyor sonu ne olacagi belli degil ayni sekilde 7 takimin daha ismi var ne olacagi belli degil yani bu tiyatroya dur diyecek bir Allahin kulu yok mu! |
|
01-23-2012, 03:13 | #3 |
Azıttılarla iyice resmen futbolun ergenekonu bunlar.Yok puan düşüremezsinmiş,yok kümeye düşüremezsinmiş,yok kupa alınamazmış,ohh anasını satayım hem suçlu hem güçlüler.
Allahtan Gs iyi bastırıyor.Biraz daha bastırmaları lazım ama. |
|
01-23-2012, 03:14 | #4 |
varmı gsnin tespit edilmiş kirliliği...
varsa cezasını çeksin... takımı ligden çekeceklermiş... çekinde görelim maçanızı... bu fb yönetimi kendi dediğini yapamaz... yemez... sıkar... |
|
01-23-2012, 03:14 | #5 |
varmı gsnin tespit edilmiş kirliliği...
varsa cezasını çeksin... takımı ligden çekeceklermiş... çekinde görelim maçanızı... bu fb yönetimi kendi dediğini yapamaz... yemez... sıkar... |
|
01-23-2012, 03:15 | #6 |
gs lilerde kendilerini sütten cikmis ak kasik ilan ettiler!..ulan gecmisinizi bilmesek amenna diyecegiz!..
|
|
01-23-2012, 03:17 | #7 |
ne varmış olm...
geçmişimize bir bakalım hele... avrupada da mı şike yaparak kazandık kupalarımızı... |
|
01-23-2012, 03:18 | #8 | |
Alıntı:
yani kimse ben temizim ayagina yatmasin.. siz buldunuz firsatini vurdukca vuruyorsunuz fb ye cünkü sunu kabul edelim fb yi sahada yenmeniz cok zordu o yüzden bir sekilde önüne gecmelisiniz bu gidisatin.. |
||
01-23-2012, 03:18 | #9 | |
Alıntı:
buyur açalım geçmişleri... |
||
01-23-2012, 03:20 | #10 | |
Alıntı:
2000 li yillari bilmem ama ahmet cakarin bu konuda vahim iddalari vardi sizle alakali hatta sizin bir kac maciniz almanya savciliginda incelemedeydi tabiki bunlar idda.. ben size bütün maziniz kirli demiyorum ama su biz tamamen sütten cikmis ak kasigiyiz ayagi yapmayin, ortada bir pislik varsa herkese bir sekilde sicramisdir!.. adnan polat denilen adam aziz yildirim gs versiyonudur onun meshur 20.45 inide irdelemek gerekir! |
||
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|