|
![]() |
#1 |
![]() Zeytinburnu-DER`de 2011-2012 Eğitim Yılı 1.Döneminin sona ermesi vesilesi ile bir etkinlik düzenlendi. Etkinliğe; derneğimizin düzenli olarak yaptığı okul derslerini takviye edici etütlere iştirak eden çok sayıda ortaöğretim öğrencisi katıldı.
Zeytinburnu-DER’de 2011-2012 Eğitim Yılı 1.Döneminin sona ermesi vesilesi ile bir etkinlik düzenlendi. Etkinliğe; derneğimizin düzenli olarak yaptığı okul derslerini takviye edici etütlere iştirak eden çok sayıda ortaöğretim öğrencisi katıldı. Etkinlik eğitimci Menaf BİLGİÇ Hocanın eğitimin önemi ve eğitimde günlük,haftalık ve aylık programlara sahip olmak gereğini içeren konuşması ile başladı. Okullarında okul yönetimlerinin takdir ve teşekkür belgeleri ile ödüllendirdiği öğrencilere derneğimiz belletmenlerince kitaplardan oluşan hediyeler verilerek çalışmaya teşvik amacı güdüldü. Derneğimizce hediyelerle onure edilen öğrenciler ve okulları şunlardır: Halit YEŞİLBUDAK Abdulhak Hamit İ.Ö.O 8/F M.Tahir İNAN Saniye Sezgin İ.Ö.O. 4/D Murat ÇELİK Fatma Süslügil İ.Ö.O. 7/E Tarık ÇELİK Fatma Süslügil İ.Ö.O. 8/E Mustafa GÜNGÖRDÜ Ziya Gökalp İ.Ö.O 5/D Metin TURGUT Ziya Gökalp İ.Ö.O 4/A İbrahim Halil KARAYNİR Veliefendi İ.Ö.O 6/F Emrullah KARAYNİR Zeytinburnu İ.H.L. 11/C Enes AŞKİN Faruk Timurtaş İ.Ö.O. 4/C Mehmet ÇELİK Kazım Özalp İ.Ö.O. 5/F Daha sonra Mustafa GÜNGÖRDÜ, Recep GÜNGÖRDÜ, Yusuf isimli öğrenci kardeşlerimizin düzenledikleri düşündürücü ve eğlendirici tiyatro sunumları etkinliğe renk kattı. Etkinlik 2011-2012 Eğitim Yılı 1.Döneminin bitimi nedeniyle Öğrencilere yönelik yapılan çiğ köfte partisi ile son buldu. ![]() ![]()
![]() Konu Özgür Çağrı tarafından (01-23-2012 Saat 16:38 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Allah razı olsun kardeşim.
![]() Allah nihai hedefe ulaştırsın... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Hepimiz çiğ,hepimiz köfteyiz
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Hayat bizi yoğurmuş la
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() daha yoğurma kıvamına gelmedik
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Ayran yüreklisin la zati
![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() ayranı küçümsemeyelim kültürümüzün en sevilen parçalarından bir tanesidir.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Köftede
![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() molla mangal falan yaparsaniz haberim olsun...
|
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|