01-24-2012, 00:20 | #1 |
Kürdistan Diye biryer Yok Mudur ?
komun şu gerekçe ile silinmiştir ! artık üyeleirn takdirine birakıyorum.
hiç bir varlık inkar edilmekle yok olmamıştır. buna çoğrafi konumlarda dahil. devletlerde bölgelerde. İnkar ile yok olunsaydı haşa Allah fazlasıyla inkar ediliyor." Ama Allah bakidir." onun benim için Kürdistan vardır ! ve ben Kürdistanlıyım. şu "Kürdistanda Muasır Medeniyetlere Doğru Tırmanıyor !" başlıklı konum Kürdistanın yokluğuna dayandırılarak silinmiştir. yönetimin mesajı aşağıdadır. "Kürdistanda Muasır Medeniyetlere Doğru Tırmanıyor !" Bu konu başlığından ötürü provakatif bulunmuştur,başlığını değiştirip tekrar açabilirsiniz.Kürdistan diye biryer yoktur. Tekrar yazıyorum,yönetimle alakalı şikayetlerinizi direk buradan yaparsanız çok daha hızlı sonuç alırsınız." kaynak Kürdistan inkar edilip tekrar konum silinecekse beni süresiz banlayabilirsiniz. burası tartışma platformu ! - değil mi ? ve provakatörlükle hiç bir alakası yoktur. hatta burak bana diyor ki biri gelir küfür eder ediyorsa onun hakkında işlem yapın benim değil. bir iki milliyetçi karşı çıkacak diye benim konumu silmeniz tahamülsüzlüktür. paylaştığım konu şu ki zaten pKK zihnşyetine karşı yapılmış bir açıklama söylenen anlamdaki kürdistanla ne alakası var http://hurseda.net/Bolgemizden/60877...us-Tuzagi.html
Konu Ammar tarafından (01-24-2012 Saat 00:36 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
01-24-2012, 00:22 | #2 |
Kürdistanı ancak başka bir gezegende olursa belki kabul edebilir dostum.
|
|
01-24-2012, 00:23 | #3 |
sen kabul etmeye bilirsin dostum. ben ediyorum hemide ortadoğuda.
|
|
01-24-2012, 00:27 | #4 |
Kurdistan Osmanlı Devleti zamanında eyalet adıydı. Bu isimden rahatsızlık duymak çok manasız. "istan" eki yer adı yapmaya yarayan Farsça bir ektir.
Kurdistan demek Kürtlerin yaşadığı bölge demek. Bugün Orta Asya için kimileri Türkistan ifadesini kullanır. (Türklerin yaşadığı bölge) bu ifadenin ülke ile alakası yok. ve ister kabul edin ister kabul etmeyin halkının %90 ından fazlasının Kürt olduğu Türkiye illerini Kurdistan diye tabir etmek yanlış bir tutum değildir. |
|
01-24-2012, 00:28 | #5 |
Kürtleri kabul ediyorum ama mevcut bağımsız devleti olan ülkeleri ,ele geçiren alçakların kuracağı devleti kesinlikle lanetliyorum kabul etmiyorum.
|
|
01-24-2012, 00:31 | #6 |
Kürdistan dense ne olur denmese ne olur...
Yahu arkadaş tek amaç provakasyon... Herşeyin tam olduda bir kürdistanın mı eksik kaldı... Tek derdin o mu... |
|
01-24-2012, 00:35 | #7 |
paylaştığım konu şu ki zaten pKK zihnşyetine karşı yapılmış bir açıklama
söylenen anlamdaki kürdistanla ne alakası var http://hurseda.net/Bolgemizden/60877...us-Tuzagi.html |
|
01-24-2012, 00:36 | #8 |
Arkadaşlar konuyu ammar kardeşim açmış sadece kendi görüşlerimizi paylaşalım birbirimize seviyeli saygılı yaklaşalım .
|
|
01-24-2012, 00:37 | #9 |
|
|
01-24-2012, 00:38 | #10 |
o çok eleştrdiğiniz İran, kuzey batısındaki bölgeye Azeri bölgesi diyor. ve azerilere özerklik verilmiş İranda.
Kuzey Irak'ta Barzani azınlık Türklere sınırsız haklar tanımış durumda. Türkler parti kurmuş ve Türkçe konuşabiliyorlar! Türkmeneli televizyonu Kuzey Iraktan 24 saat Türkçe yayın yapabiliyorken biz daha Kürt ismini dahi kabul etmiyorduk. Yine Kuzey Irak'ta Kürt yetkililer Türk okullarında Türkçe eğitim verilmesini sağlamış durumdalar, hatta Barzani aşiretine mensup çocuklar Türk okullarında eğitim almaktadırlar. Türklerin eğitimde daha da aktif olmasını isteyen Kürtler, Türklerin üniversite kurmaları için ücretsiz arsa tahsil ettirip Türklere üniversite dahi açtırdılar. bizdeki duruma bakın bir de! faşist tutumlar devam ediyor! başkası bize iyi davranınca oh ne ala! biz ise barbar tutumumuzu sürdürmekte ısrar ediyoruz. vatan millet sakarya edebiyatı. türklerdeki bu faşizan tutum mide bulandırmaya başladı. gidin Kuzey Iraktan (Kurdistandan) medneiyet dersleri alın. daha Kurdistan lafını söylemeye korkuyorsunuz, çok yazık. |
|
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
|
|