![]() |
#1 |
![]() Şu aralar Fadıl Akgündüz'ün 7 yıldızlı oteli Capriss Gold'un reklamları dönüyor TV de
Reklamda ise Cübbeli konuşuyor Helal saraylar yapıldı ben destekliyorum siz de destekleyin şeklinde sözleri ile reklam sürüyor Şimdi ben şunu paylaşmak isterim Capriss Gold bir otel ve ticari bir yatırım Bu tamamen "duygusal" meselede dini argumanların bu denli vurgulanması ne derece doğru Kaldı ki 7 yıldızlı otel müslümanlar için bir iftihar ve faziletmidir? Elbette muhafazakar kesime ait böylesi yatırımları teşvik ediyoruz ancak din adamlarının bu tür TİCARETLERİN uzağında olmasını da dileriz.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Ebuzer ve Muaviye sarayı hikayesi geldi aklıma ilk izlediğimde reklamı
tabi bu kısa sürdü sonra bastım kahkahayı sonra jet fadılın cübbeli resmi gözümün önüne geldi bir daha bastım kahkahayı ![]() 4 hatunlu mercedesli dayılara yeni sarayları hayırlı olsun ne diyek ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() ha birde reklamı ben samanyolu tv ' de izledim ayrıca bunada bir kahkaha attım benhur
para nelere kadir dimi kardeşşş :p sende orda izlemişsindir tabi doğru söyle hakim amcayıda izliyormusun hayır ben izliyorum maalesef annem yüzünden ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() camlarini abdest suyuyla yikiyorlar galiba otelin...
lanet olsun bu sasa luks tutkusuna lanet olsun islami burjuvaziye igreniyorum igreniyorum bu luks tutkusundan 7 yildizli otelmis milyonlarca ac varken dunyada... hurma dallarindan mescit yapmisti rasulullah... mal mulk dusmani degilim luks tutkusuna servet ahlakina sahip olmayanlara dusmanim |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() @Furkanca Bakış reklamı samanyolutv de izlemişmisin bilmem ben şu aralar en sık kanal7 de rastlıyorum
Tüm kanallarda oynuyor ama Problem şu Bir cemaate etki edip ey cemaat ben bu 7 yıldızlı oteli çok sevdim beğendim koşun gidin satın alın mesajı vermek din ile ticaret değil mi? ne kadar etik? Yoksa 7 yıldızlıymış 77 yıldızlıymış bizene |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() ![]() yeterli değil mi benhur ? |
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Artık televizyona pek bakmadığım için reklamı sizden duyuyorum.Varsa bir linki atabilirmisiniz?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() cübbeli iceriden konusuyor gibi geldi bana =) ona yakısır bi otel
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Otelin abdestini bozmak lazım
![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Zaman'la Caprice'in çok büyük reklam anlaşmazlıkları olmuştu davalık olmuşlardı hatta nasıl oldu da STV reklam aldı
![]() |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|