01-27-2012, 20:12 | #1 |
Oğuzhan Asiltürk Ergenekon'u Savundu!
Habertürk'te dün akşam Didem Yılmaz'ın sunduğu Türkiye'nin Nabzı 12 Eylül'ün arka planı tartışıldı.
Programın en ilginç iddiası ise 'Milli Görüş'ün duayen isimlerinden Oğuzhan Asiltürk'ten geldi. Balyozcuları "Vatansever" İlan Etti Oğuzhan Asiltürk, hükümete karşı darbe yapmakla suçlanarak tutuklanan subayların vatansever ve milliyetçi olduklarını, ABD'nin önümüzdeki günlerde İran'ı işgal edeceğini, Ergenekon operasyonlarıyla Türk Silahlı Kuvvetleri içinde vatansever askerlere karşı komplo kurarak bu işgale karşı çıkacak subayların tutuklatıldığını söyledi. Asiltürk'ten Ergenekon Abd Yalanıdır Çıkışı Eski İçişleri ve Sanayi Bakanı Asiltürk 12 Eylül'ün arka planı programda yaptığı ilginç çıkışla Ergenekon operasyonlarının bir ABD komplosu olduğunu ileri sürdü. Asiltürk programda son sözleri olarak "Ergenekon, altını çizerek söylüyorum Türk ordusunda TSK içinde amerikan karşıtlarının tasfiyesidir. Nokta ve bir de ünlem koyuyorum. Başka bir şey değildir. Çünkü aynı olaylar içinde şu anda silahlı kuvvetLerin içerisinde bir kısım insanlar var. Ama Amerikan karşıtlarını alıp ortadan kaldırmak isteniyor. Sebebi de Amerika'nın İran'a olası müdahalesinde orduyu kendi istedikleri hale getirmektir. Ama şerefli türk ordusu oyuna gelmez diye düşünüyorum" dedi. Gazeteport
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
01-27-2012, 20:12 | #2 |
|
|
01-27-2012, 20:16 | #3 |
bu da milli görüş içindeki statükonun zihniyet ifşasıdır...
bu adamlar sırf erbakan hocanın yakın dostları diye parti içinde sorgulanamadı... abdullah gül,numan kurtulmuş gibi isimleri başkanlık yarışında rakipleri bunlardi işte... bu forumda belki 25 konuda yazmıştım... ismi bile bende şüphe uyandırıyor bu adamın demiştim... milli görüşün yıllardır ulusalcı cepheye göz kırpmasının,onlarla içli dışlı olmasının sebebi bu adamlarmış demekki... belki erbakan hocayıda bu adamlar yanıltıyordu belki erbakan hoca çok güveniyordu bu adamlara... yazıklar olsun lan... vallahi billahi yazıklar olsun... 28 şubatı yapan,27 mayısı,12 eylülü yapanlarmı şerefliydi... |
|
01-27-2012, 20:18 | #4 |
saadet partililere sanki muska yapmışlar göremiyorlar bunların ne olduklarını
şevket kazan oğuzhan asiltürk bu adamlar beladır milliyetçi muhafazakarlığın temsilcisidir ulusalcı tiplerdir . |
|
01-27-2012, 20:24 | #5 |
şevket kazan oğuzhan asiltürk sağlamlığı tartışılmaz adamlardır söylediklerine kulak vermek gerek ..
|
|
01-27-2012, 20:29 | #6 |
Şaşırdım valla dediklerini duyduğumda..
Kafası iyi.. |
|
01-27-2012, 20:32 | #7 |
bu partiyi aksaçlı derin abiler bitirdi...
|
|
01-27-2012, 22:29 | #8 |
Bu haberin neresinden tutsan elinde kaliyor.
Oguzhan bey hala 28 subatin acisiyla kivriniyor galiba. |
|
01-28-2012, 00:32 | #9 |
Rahmetli Erbakan'ın da hayatta iken Ergenekon ile ilgili tek olumsuz yada eleştirel yada Ergenekon ile mücadeleyi destekleyen tek bir sözüne şahit olamamıştık.
Oğuzhan da aynı yoldan devam ediyor. |
|
01-28-2012, 02:35 | #10 |
Rahmetli Erbakan hayattayken bu günki siyasetçilerinin hangilerinin eleştirisini duymuştun peki ?
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|