AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 01-28-2012, 00:28   #1
Kullanıcı Adı
manifesto
Standart Fransızlara ihale vermeye devam
Biz bağırdığımızla kalıyoruz sanırım,Türkiye'nin en önemli projelerinden biri yani GÜNEY AKIM Projesine Fransızları ortak etmek yetmedi
Şimdi de Elektronik Pasaport ihalesini de fransız devlet şirketine el çabukluğu ile verdik
Şimdi bu ne lahana bu ne perhiz diyesi geliyor insanın.

http://haber.mynet.com/stratejik-iha...613279-guncel/

manifesto isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 01-28-2012, 00:32   #2
Kullanıcı Adı
BeldeiTAYYIBe
Bir mektup yazalim.
Dans'i yine yasak ettirelim.
Olurmu olur....
BeldeiTAYYIBe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-28-2012, 01:25   #3
Kullanıcı Adı
sevdamızmillet
Onca lafın edilmesinden sonra, onca tepkinin ortaya konulmasından, onca yaptırımın yapılcağından bahsedilmesinden sonra bunun kamuoyuna birde aksettirilmesi beni bir vatandaş olarak epeyce üzdü.Ne diyeyim verilmiş artık ihale hayrını görelim bari.:D
sevdamızmillet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-28-2012, 01:34   #4
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
Yapamayacağınız sözleri vermeyinde tepemizi attırmayın bari...
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-28-2012, 01:41   #5
Kullanıcı Adı
manifesto
Hayırda insan kendini salak gibi hissediyor,bir vatandaş olarak 2 yaşında ki oğlum çok sevmesine rağmen danone almıyorum yani bir tavırdır bir duruştur diyerek
Bunların yaptığına EŞEKLİK denir.Bari millete gaz vermeyin...
Alt 01-28-2012, 01:41   #6
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
fransız bir vekil mi ne demişti Türkler boykot falan yapamaz
haklıymış la
devlet yapıyor birde
imam şey ederse cemaat ne etmez arkadaşlar
Alt 01-28-2012, 14:38   #7
Kullanıcı Adı
manifesto
Alıntı:
Yalçın KARACA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Köy haline dönen dünya düzeninde boykotların etkisi sadece boykot edilene değil boykot edenede büyük zararlar veriyor. Çok daha diplomatik yolların denenmesi daha ideal , ekenomik ticari yaptırımlar son karar hatta savaş nokasına kadar uzanan tatsızlıklarda düşünülmesi gerekmezmi. Bu demek değilki halk olarak duyarsız kalalım bazen halkın hissiyatından farklı davranması gerekebilir devletlerin.
Yaçıln Hocam agresif ve saldırgan bir boykotu ben de sevmem yani şu malları boykot edelim de demiyorum bu iş organize olmamalı kendiliğinden ve doğal olmalı.
Ancak TÜBİTAK'IN ürettiği lyerli ve güvenli çip yerine fransız kamu şirketine bu işi vermek ülkeye ne kazandırır?
Yanlış
Alt 01-28-2012, 17:32   #8
Kullanıcı Adı
abp
Kendimize zarar verecek boykottan,kaçınmalıyız.
abp isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-30-2012, 01:40   #9
Kullanıcı Adı
HaArP
Siyasetin söylem düzeyleri ile madalyonun arka yüzleri birbirinden çok uzakta kalmaktadır ! Ne Fransa nede Türkiye büyük Oyunda denge sahibidirler ! Bu Strateji onların üstündedir !!!
HaArP isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-02-2012, 11:20   #10
Kullanıcı Adı
rikopasa
Alıntı:
Yalçın KARACA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Köy haline dönen dünya düzeninde boykotların etkisi sadece boykot edilene değil boykot edenede büyük zararlar veriyor. Çok daha diplomatik yolların denenmesi daha ideal , ekenomik ticari yaptırımlar son karar hatta savaş nokasına kadar uzanan tatsızlıklarda düşünülmesi gerekmezmi. Bu demek değilki halk olarak duyarsız kalalım bazen halkın hissiyatından farklı davranması gerekebilir devletlerin.
O zaman artistlik yapıp konsolosu çekmeyeceksin fransadan.

Yahu hayret birşeysiniz sizler. Başbakan "ağır yaptırımlar yapacağız" diyor sonra fransaya ihale veriliyor ve sen kalkmışsın şöyle böyle diye anlatıyon burda. Yalçın hocam Allahınızı severseniz geçiniz bunları artık, olmuyor yakışmıyor size, neyse onu söyleyeceksiniz.

Ne olursa olsun o ihalenin fransaya verilmesi yanlış kardeşim, tavrını koyamayan tükürdüğünü yalayan bir Türkiye gördüm ben burada, siz ne gördünüz acaba.
rikopasa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)