|
![]() |
#1 |
![]() ![]() 15 Ay Askerlik:--------) MEHMETÇİK 6 Ay Askerlik:--------) MEHMET 1 Ay Askerlik:--------) MEHMET BEY Vicdani Ret:--------) MEMOŞ ![]() ”Kar yağar ince ince, bedelli ‘nin hali nice ….” ![]() ![]() O Şimdi Asker ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Konu Hüdaverdi tarafından (01-30-2012 Saat 15:44 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Bedeli neyse biz verelim gidin 15 ay yapın askerliğinizi !
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Anasını zatayım parmağımın derisi eridi yaza yaza
![]() Kısa geçeyim,saçma sapan şey la bunlar yok memoşmuş yok bilmemneymiş ula madem vatan sevgisiyle yanıp tutuşuyor bazıları,madem askerliğe hevesli veya milleti askere yollamaya can atıyorlar,ula gidin alı silah organize olup dağa çıkın sizde bu kadar basit Allah Allah ![]() 30 yaşındaki adamın dağa çıakcağını sanan ahmak kişilikler hala varsa,çıkıp bedelliye karşıyım marşıyım demesi ülkesinden ve askeriyeden ne akdar uzak olduğunu göstergesi bana göre.Komedi resmen. |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Sanırım biz çektik onlarda çeksin diye isteyenlerin kuyruk acısı...
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Henüz askere gitmedim ama gider 30 bin lira vereceğime 15 ay eziyet çekerim(sizin tabirinizle) dönerim.
Hiç değilse 15 ay hayat tecrübesi edinmiş olurum nede olsa paha biçilemez. 30 bin liram olsun yıllardır aç yaşan afrikalılara yollarım ben gider 15 ay askerliğimi yaparım. Devlet nede olsa vergilerden yeterince ayaklarını sağlam tutabiliyor.30 bin liramla bi ayağı topallamadı ve topallamayacakta. Ha zenginin işine geldi napalım mazlumlarda kapitalizm gurbanı oldu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() var inkar etmiyorum
![]() daha önce çoğu konuda yazdım... yine yazarsam sen çok rahatsız olursun... |
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() paramız olsada bedelli yapsak
![]() la ben izci lideriyim katıldığımız kamplar askerlikten sayılır mı ? :p |