AK Gençliğin Buluşma Noktası
Videolar Videolar; komik videolar, dini videolar.

Stil
Seçenekler

Alt 02-11-2012, 02:42   #1
Kullanıcı Adı
İntifada
Standart Milat Gazetesi Ankara Temsilcisi Değirmeci Oslo Görüşmesin Detaylarını Anlatıyor
YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

http://www.youtube.com/watch?feature...v=E5X6Y1SJ-z8#!

dinleyin derim...

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 02-11-2012, 02:56   #2
Kullanıcı Adı
BeldeiTAYYIBe
Öncelikle uludere olayiyla alakali cok aceleci davrananlarin bunu dinlemeleri ve iyi analiz etmeleri gerekir...
Son günlerde cok önemli gelismelere paralel olarak aydinlatici aciklamalar yayinlanmaya baslandi...zamanla cok sey su yüzüne cikacak bundan eminim.
BeldeiTAYYIBe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-11-2012, 03:03   #3
Kullanıcı Adı
İntifada
tskya ait uçaklar 34 sivili katletti...
tsk-pkk ortak yapımı bile olabilir dedik...
hiçbir şey fark etmez katliamdır,suçluyu ortaya çıkarmadıkça suçlu devlettir...
tazminat teklif ederek devlet suçunu kabul etti zaten...
bakalım bu suçu işleyen 'devlet birimi' hangisi ya da hangileri...
ortaya çıkacak yakında...
Alt 02-11-2012, 13:53   #4
Kullanıcı Adı
_Ednâ_
çok önemli bir bilgi gerçektende,
bu çok barizdi zaten, tsk hata yapamazmıydı tabi hata yapabilirdi ama yaptırılma ihtimalinin daha yüksek olduğunu herkes biliyordu...
ne olursa olsun mitin içindeki üç beş dengesizin hesabının fidandan sorulmak istenmesi gerçektende abes iştigal ediyordu...
_Ednâ_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-11-2012, 14:26   #5
Kullanıcı Adı
Yıldırım
Dün ki yazılarımda görüşlerimi çok açık bir şekilde yazmıştım.
Değirmenciye katılmadığım tek nokta "Hedefin Hakan Fidan olduğu ve MİT'in hedefte olmadığı"dır.
Hedefte kurum olarark MİT vardır.Bütün bu oyunlar MİT'in yeni vizyonundan rahatsız olanlar tarafından gerçekleştirilmektedir.

Alıntı:
bur-AK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hakan Fidan'la birlikte MİT artık iç istihbarattan yavaş yavaş çekilmeye başladı ve uluslararası alandaki ağırlığa daha çok önem verdi.
MİT'in kurumlar arası istihbarat sorununu çözmek için attığı adım ise Milli İstihbarat Kordinasyon Kurulunu kurmak oldu.
Bu kurulun çalışmaları neticesinde Uludere olayına kadar bir çok başarılı operasyon gerçekleştirdi ve bizde bu kordinasyondan duyduğumuz mutluluğu burada dile getirdik.
Bundan kim rahatsız olur?
Söyleyeyim:
Rahatsız olanları ülke içinde bir kurum yada kuruluşta aramak yanlış olur.Bence yurt dışı kaynaklı bir çalışma ve Türkiye'nin bölgede edinmeye çalıştığı vizyonu Rusya ve ABD desteklemekte bence Avrupa ve İsrail'e odaklanmalıyız.Çin'ide katabiliriz.Çünkü yeni Türkiye'den en çok onlar rahatsız olacakmış gibimi geliyor.

HaArP üsdadım neredesin?Yorum bekliyorum...

Yıldırım isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-11-2012, 14:42   #6
Kullanıcı Adı
BeldeiTAYYIBe
Alıntı:
AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
tskya ait uçaklar 34 sivili katletti...
tsk-pkk ortak yapımı bile olabilir dedik...
hiçbir şey fark etmez katliamdır,suçluyu ortaya çıkarmadıkça suçlu devlettir...
tazminat teklif ederek devlet suçunu kabul etti zaten...
bakalım bu suçu işleyen 'devlet birimi' hangisi ya da hangileri...
ortaya çıkacak yakında...

Devletin icinde ser odaklarinin oldugu bilinen bir gercekken hicbir zaman bunlari savunmadik.
Fakat olayin sicakligi ile aceleci davranan bazi zevat basta Basbakan olmak üzere sanki bunun sorumlusu hükümetmiscesine devlet kurumunu tümüyle suclu sehpasina oturtarak, iskemleye tekme atmak icin can havliyle siraya gectiler....

En basinda o günlerde söyledim ve tekrarliyorum.
benim tanidigim ve sevdigim Reis bu isin üstüne kapatmaz ve mümkün oldugunca aciklik getirtecek....
BeldeiTAYYIBe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-11-2012, 14:47   #7
Kullanıcı Adı
İntifada
Suçlular ortaya çıkarılana kadar devlet masum olamaz...
emre uslunun,mehmet baransunun ulaştığı belgeler devletede ulaşmıştır herhalde...
heron görüntüleri vs. bunlar açıkta olan şeyler neden onlar ile amel edilmiyor anlamıyorum...
devlet geçiştirir gibi bilmem kaç bin lira teklif etti insanlara...

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)