|
02-14-2012, 13:00 | #1 |
Elazığ Ak Parti Gençlik Kolları 2011
Gençlik Kolları İl Başkanı ; Ali Dursun ER,
Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı; Erhan BAHÇECİ Teşkilat Başkanı ; Yavuz AKIN Seçim İşleri Başkanı; Adem GÜNDÜZ Tanıtım ve Medya Başkanı; Ömer Cemil KÜÇÜKÖZER Dış İlişkiler Başkanı; Ufuk ADALI Sosyal İşler Başkanı; Emrah KARA Üniversite Başkanı; Fatih KÖSE Halkla İlişkiler Başkanı; Tuba BOZTAŞ Yerel Yönetimler Başkanı; Hasan DOĞAN Ekonomi ve Mali İşler Başkanı; Yücel YÜCEDAĞ Arge ve Eğitim Başkanı; Ahmet TORGUT İl Sekreteri; Salih KÜLAHÇI Yönetim Kurulu Üyeleri ; A.Furkan Yentür, Abdullah Çetiner, Akın Demirelli, Akın İbiloğlu, Ali Düzen, Ayşe Künkül, Ayfer Künkül, Ayşegül Canpolat, Batuhan Kemal Aydın, Burak Çiftçioğlu, Burak Soylu, Ebru Arslan, Emrah Akgün, Enes Hardalaç, Emrah Başbuğ, Güler Akbudak, Halim Karakaya, Harun Karaaslan, Hüseyin Yıldırım, Kadir Aydur, Kemal Aytekin, Latif Barlak, Mehmet Sucu, Muammer Gülcemal, Muhammet Baygeldi, Mustafa Gürbüz, Onur Karadağ, Özlem Ören, Rahmi Balık, Sami Erdem, Sevinç Bozkurt, Sezen Kurnaz, Soner Aytekin, Vedat Şen, Yunus Emre Demirbağ, Yalçın Dağ, Yavuz Karabulut. Büyük Kongre Delegeleri ; Ali Dursun Er, Erhan Bahçeci, Yavuz Akın, Batuhan Kemal Aydın, Emrah Başbuğ, Yücel Yücedağ, Özlem Ören, Tuba Boztaş, Ufuk Adalı, Akın Demirelli
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |