|
02-16-2012, 21:26 | #1 |
SP Başkanı Kamalak'da Ergenekonculara yıkama yağlama
http://haber.rotahaber.com/kamalak-d...k-verdi/247780 ROTAHABER - Geçtiğimiz ay Balyoz Darbe planı ile hükümete karşı darbe yapmakla suçlanarak tutuklanan subayların vatansever ilan Oğuzhan Asiltürk'e SP Genel Başkanı Kamalak'tan destek geldi. Kamalak, onlar Asiltürk'ün kendi görüşü ama ben katılıyorum, parti genel başkanı olarak katılıyorum." dedi. Habertürk'te geçtiğimiz ay yayınlanan programa konuk olan Milli Görüş'ün önde gelen isimlerinden Oğuzhan Asiltürk, Balyoz Darbe planı ile hükümete karşı darbe yapmakla suçlanarak tutuklanan subayların vatansever ve milliyetçi olduklarını belirterek, ABD'nin de TSK içinde vatansever askerlere karşı komplo kurarak bu işgale karşı çıkacak subayların tutuklatıldığını söylemişti. Asiltürk ayrıca programda altını çizerek "Ergenekon altını çizerek söylüyorum Türk ordusunda TSK içinde amerikan karşıtlarının tasfiyesidir. Nokta ve bir de ünlem koyuyorum. Başka bir şey değildir. Çünkü aynı olaylar içinde şu anda silahlı kuvvelterin içerisinde bir kısım insanlar var. Ama Amerikan karşıtlarını alıp ortadan kaldırmak isteniyor. Sebebi de amerikanın iran'a olası müdahalesinde orduyu kendi istedikleri hale getirmektir. Ama şerefli türk ordusu oyuna gelmez diye düşünüyorum" demişti. Bu açıklama gündeme bomba gibi düşmüş ve Asiltürk'e tepki yağmıştı. ASİLTÜRK'E KAMALAK'TAN DESTEK Asiltürk'ün açıklamasının yankıları sürerken, çarpıcı bir açıklama da SP'nin Genel Başkanı Mustafa Kamalak'tan geldi. Kamalak, Balyoz darbe planını yapan ve tutuklanan komutanları vatansever ilan eden, Ergenekon'u, Türk ordusunda Amerikan karşıtlarının tasfiyesi olarak yorumlayan SP Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk'ün açıklamalarına destek verdi. Kamalak, "Emparyalizm önce insanları suç işlemeye itiyor. İçerdeki subayların suçu vardır. Ama suçu işleten de yargı yolunu açan da Amerika'dır. Asiltürk'ün kendi görüşü ama ben katılıyorum, parti genel başkanı olarak katılıyorum." dedi. ROTAHABER _________ MİLLİ ERGENEKONCULAR İŞ BAŞINDA
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
02-17-2012, 01:44 | #2 |
nurgenekondan milli ergenekona sert tepki
|
|
02-17-2012, 18:30 | #3 |
Doğrudur.
Onların zaten bir kendileri adil,herkes hain,herkes dönek,herkes dinsiz... |
|
02-17-2012, 21:55 | #4 |
Bi yürüsün gitsin yav..
|
|
02-18-2012, 00:41 | #5 |
"Ergenekon altını çizerek söylüyorum Türk ordusunda TSK içinde amerikan karşıtlarının tasfiyesidir.
Katılıyorum , hüküm yemeden senelerce içeride insanları yatırmak ne hukukla ne akılla bağdaşıyor.. |
|
02-19-2012, 12:33 | #6 |
mgf ciler nediyor merak ettim şimdi bakayım hemen
Bir ara iyi dalga geçmiştim bu mgfcilerle bozulan bilgisayarım düzelsin yeniden başlarım |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|