02-18-2012, 03:03 | #1 |
Kesintisiz Devrim, Zenginlerin malı kamulaştırılmalıdır!
Konu xfce tarafından (02-18-2012 Saat 03:06 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
02-18-2012, 03:12 | #2 |
Ha ha
işte buna gülerim Dünya tarihinin gördüğü en büyük ve en adil sistemi getiren devrim hz.muhammed ve yoldaşlarının yaptığı devrimdir... bu islamcılık oynayan gençlerde bilir bunu... peki peygamber o devrimden sonra zenginlerin malına el mi koymuş ? yada mülkiyete karşımı çıkmış ? öyle ise örnek versinler ki veremezler ulan servete düşman bu tayfa acaba zekatı zorunluluğunu,infak teşvikini ve faiz yasağını nasıl açıklıyor cidden çok merak ediyorum Servet içinizde zenginler arasında devlete dönmesin ayetini nasıl açıklıyorlar ebubekir,abdurramhan bin avfı nasıl açıklıyorlar cidden çok merak ediyorum ne o zengin fakire infak etmiyor ee ? eesi zenginden alırız o parayı... sonra devlete veririz ee fakir ne olacak ? ona devlet yardım eder parasına el koyduğunuz zengin onada devlet yardım eder falanca fakir onada devlet yardım eder ne kadar eder ? zaten mülkiyet sahibi olamayacaklar,karınlarını doyuracak kadar veririz ee mal mülk kimin olacak ? elit dairenin olmayacak... peki kimin olacak ? polütbüronun... ulan bu kafayı anlamak çok zor ya hu Bu arkadaşlar Kâr ın haram olduğuna dair bir ayet mi almışlar acaba(haşa) Yada zekatın hükmü mü kalkmış kapitalizm denen lanet sisteme muhalif görünmek için mülkiyet düşmanı teorilerle geliyorlar ha şunu söyleyeyim kapitalizmi şiar edinmiş konformist müslümanlardan daha sevimli geliyor bu adamlar bana... en azından planlarını ezilenleri düşünerek yapıyorlar... Konu İntifada tarafından (02-18-2012 Saat 03:16 ) değiştirilmiştir.. |
|
02-18-2012, 03:16 | #3 | |
Alıntı:
|
||
02-18-2012, 03:19 | #4 |
evet kaliteli kot gördükleri an yıkıldılar
ve bunların yüzünden millet kapitalizme sığındı kapitalizme unutulmaz bir zafer yaşattılar,bak dediler bizde refah var,huzur var ama onlar kendi elleriyle yıktılar kendilerini... Allaha şükür kapitalizmde çatırdıyor... ocuppy wall streeti,we are %99 pankartlarını gördük ya umudumuz tam... |
|
02-18-2012, 03:23 | #5 | |
Alıntı:
|
||
02-18-2012, 03:23 | #6 |
hala 46 modeller var mı ya piyasada...
en son kim young il gidince aha dedim son komunistte uçtu ahirete... |
|
02-18-2012, 03:30 | #7 | |
Alıntı:
doktoru,avukatı türkiyeye fahişelikten para kazanmaya geliyor durum vahim... imam humeyni gorbaçova bir mektup yazmıştı,mektubunda sizin temel sorununuz iktisadi değil imani demişti... askeri,gelişmeci,emperyalist söylemlerde bulunan putin zihniyetimi,ekmekten,adaletten,emekten bahseden komünist muhalefetmi dersen bende ikincisi derim insanlar söylemlere tav oluyor... devrim mi yapacaklar faizi kaldıracaklar mı mesela ? napacaklar yeniden sosyalist düzenemi geçecekler ? malı,mülkü alıp bir fabrikaya tık bakalım insanları... o destek verenler al aşağı ederler ilk seçimde... |
||
02-18-2012, 11:42 | #8 |
saçmalık ya
|
|
02-18-2012, 13:19 | #9 |
bununlada kalınmamalı bir insan günde 23bin kere nefes alır devlet bu sayıyı aşanları gerekli tedbiri almalı..hakça ve eşit yaşamak istiyorsak bunun hemen hayata geçirilmesi şart...
|
|
02-18-2012, 13:37 | #10 |
xfce ekmegimin yarisini seninle paylasmak istiyorum yoldasim.. ekmekte trabzon ekmegi yani bir senelik ihtiyacini görebilir
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|