|
![]() |
#1 | ||||||
![]() Soru: Zikir çekmek nedir? Tesbih çekmek midir? Allah'ı anmak sadece zikir çekmek midir? Birileri 50.000 tesbih çekiyor. 4.444 defa okunması gerektiği söylenen dualar var. Bu işin aslı nedir?
![]() Konu xfce tarafından (02-24-2012 Saat 20:52 ) değiştirilmiştir.. |
|||||||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Dua etmek yasak mı...
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Aslında güzel bir konuya değinmişsin, bende duayı rakamlandırmaya soğuk bakıyorum, bilgisi olanlardan konuya ciddi yorumların gelmesini temenni ederim.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Bilgimiz oldugundan degilde...bir düsünce olarak sunu ifade etmek istiyorum....
Bu bir usuldür. Insan yapmak istedigi kadarini yapar...bu usule uymak istersede saygi duyulur. Fakat, can-i gönülden bir defa Allah c.c. demek, saatlerce kendini zorlayarak cekilen milyon tevhidden daha evladir... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() rakama niye takılıyon ki...
sen niyete baksana... ha 4444 ha 444 ne fark var... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Üstadım bende bu görüşü savunuyorum fakat herkes böyle düşünmüyor aşırı düz mantık yapan insanlarımız var, 4443 olsa kabul olmaz diyen cıkıyor, bu konunun aslında güzel bir şekilde açıklığa kavuşturulup empoze edilmesi çok faydalı olacaktır.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 | ||||||
![]() Ben arabca bilmiyorum.
Fakat su iki mealdende sahsen Mustafa hocanin anlattigi tarzda birsey cikarmadim.
|
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() tesbih cekmek bidattir yani sonradan uygulanmaya baslanmisdir.. tabiki bazi güzel bidatlar vadir ki tesbih cekmekte bunlardan birisidir..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|