|
03-15-2012, 11:18 | #1 |
MADIMAK = BAŞÖRTÜLÜ BACILAR
Selamun aleykum arkadaşlar. Ben sivaslı bie üyenizim. Benim iş yerim Madımak otelinin hemen ilersinde yer alıyor. Geçenlerde iş yerimden çıktığımda " Madımak Kütüphanesi"nden çıkan bir kaç baş örtülü ( hatta biri çarşaflıydı ) kardeşlerimin çıktığını gördüm. Büyük ihtimal ders çalışmak için gitmişlerdi oraya çünki ellerinde kitaplar vardı. Çok değil bir 5 ay sonra Madımak davası zaman aşımına uğradı. Buna ne kadar sevindiğimi anlatamam. Her yıl 2 temmuz da saçma yürüyüşlerle, yüzleri sarık sarık gençlerin geldiğini, Sivasın işlek caddeleri trafiğe kapanarak hırslı hırslı yürüdüklerini gördükçe sinirlerim tepeme çıkardı. Yıllar sonra o otelden çıkan ablalarımı kardeşlerimi gördüğğümde artık Sivas olayının dallanıp budaklanmasına hiç gerek yok diye düşündüm. Teşekkürler adaletim. Adalet emin elelrde
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
03-15-2012, 11:41 | #2 |
Dava zaman aşımına uğraşmış, sen adalete methiyeler diziyorsun.
|
|
03-15-2012, 13:01 | #3 |
Ben adaletin ne kadar doğru bir karar verdiğini söylüyorum. her sene bu kadar dallanıp budaklandırmanın ne anlamı var ki? gidenler geri gelmez filan filan... ayrıca ortada memleketimin ismi kirleniyor; olay yayından çıktı madımak olayı değil sivas katlliamı diye anılmaya başlandı. bundan 3-4 yıl önce madımağı düzenleyenlerin pkk ve ergenokan bağlantısı olduğu belgelerle açıklandı ... bir maraş, bir gazi bir çorum bu kadar gündeme getirilmezken neden sivas gündeme geliyor... biz bu olaydan çok yıprandık artık. adımızın kirletilmesini istemiyoruz. bugün bile bazı düşüncesizler, madımak yüzünden cumhuriyet üniversitesine hukuk fakultesini açmıyorlar. tek eksiğimiz de hukuk fakultesi bilmem anlatabildimmi....
|
|
03-15-2012, 13:05 | #4 |
Ben de diyorum ki adalet bir karar vermedi, veremedi, acizliğin en maxımum noktasında tüm pervasızlıklarını gösterdi. Diğer sosyal konular ilgi alanıma girmiyor.Hiç bir acı zaman aşımına uğramaz.
|
|
03-15-2012, 13:34 | #5 |
Elinde hiç bir belge yoksa, yargılayacağın kişiler ölmüşse, neyi ne şekilde yargılayacaksın kardeşim. Ayrıca 5 kişi için zaman aşımına uğradı dava...
|
|
03-16-2012, 10:40 | #6 | |
Alıntı:
a be kıt kardeşim, a be dünyadan bi haber kardeşim. adamlar içerisinde insanların olduğu oteli yaktı, boy boy fotoğrafları çıktı. sen burda kalkmışsın memleketimin ismi kirleniyor diyorsun, caddelerde yürüyenler değil o oteli yakanlar kirletti senin memleketinin ismini, bunu bile düşünemeyecek kadar afallamışsın sen. bide tikky_men diye nick almış, nick entry uymu diyip geçmek lazım aslında ama işte ... |
||
03-16-2012, 14:59 | #7 |
32 kişi müebbet yememiş gibi konuşmuyorlar mı çıldırıyorum..
|
|
03-17-2012, 10:19 | #8 |
kardeşim bilip bilmeden konuşma lütfen, bir kere onları yakılmadığı bizde biliyoruz.....
|
|
03-17-2012, 10:22 | #9 |
çıkarsınlar kemiklerini istersen kurşun izlerine bakalım istersen,,,, bir 2 temmuz da gelde sivasa gezebiliyorsan gez, ondan sonra bana hak veriyormusun vermiyormusun görürsün. millet polise geçen sene saldırdı tabi senin gibi at gözlüklü düşünceliler için polis zarar görmüş insanlar acı çekmiş önemli olmayabilir ama ben bu olayların olmamasını isterim....
|
|
03-17-2012, 10:32 | #10 |
Sırf Sünnilerin imajını kötü göstermek için bu Sivas olayı yaşandı...
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|