|
![]() |
#1 |
![]() ![]() Fenerin kareografisi bile "Saldır Fener" yazılı. Taraftar bu saldırı yanlış anladı sanırım ![]() Sonra sen misin polis arabası devirmek, ateşe vermek, saldalye fırlatmak... Kısaca Futbol terörü... Ayrıca bir Fenerbahçe taraftarı olan Sayın Başbakanımızım Galatasaray takımınına jesti için kutluyorum
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Başbakan Spordan uzak dursun...
Karışmasın Zira şuanki tutumu taraflı ve yanlış... çetelerle mücadele ediyorum diyip futbol çetesine boyun eğiyor... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Asla Galatasaraylı olduğum için söylemiyorum fakat , kupayı saha da değilde soyunma odasında alınmasını fenerbahceliler gercekden yürekden doğru buluyor mu acaba _? Bunun tam tersi olsaydı onlar bu durumu kabul ederler miydi ? Başbakanımız sadece bu konuda fikirlerini sundu ve mac sonrası şiddetten yakındı.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() kupa verilsin diyerek spora müdahle eden bir başbakan..mitçileri yargılamamk için kanun çıkarn bir başbakan sahi hani futbola ve yargıya siayet karışmayacaktı?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
Ve korkum o ki yargı bu sefer muhafazakar vesayetinde olacak ve yine yanlı olacak.Çünkü çok pozitivist bir milletiz. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Sivil darbe vesayeti sebebiyle, günlerden bir gün, Tayyip Erdoğan'da bir darbe yargılanmasında tutuklanırsa...!!! Hiç bir şeye değişmem ülkemdeki bu büyük şenliği...!!!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() keşke bursa olsaydıda ufak bır sahte tımsah yuruyuşuyle atlatılsaydı bu şampıyonluk şükrü saraçoğlu staadinda.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|