|
06-03-2012, 23:47 | #1 |
Etro Kemal, Tabela Partisine Dönüşen 2 Partinin Olmayan Seçmenini CHP'ye Çağırdı
Kılıçdaroğlu'ndan sağ seçmene: Bize gelin
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sağ seçmene çağrıda bulundu. CHP liderinden sağ seçmene mesaj var: Eski Demokrat Partililere, eski Doğru Yol Partililere sesleniyorum yüreğinizde insan, Atatürk sevgisi var, laik Türkiye'ye inanıyorsunuz biliyoruz. Sizinle aynıyız, gayrımız kalmadı, gelin CHP saflarına. GÜRSEL TEKİN DE KATILDI Kılıçdaroğlu, genel başkan yardımcılığından istifa eden Gürsel Tekin'in de katıldığı kongrede şunları söyledi: Kimliği, inancı ne olursa olsun bu ülkede yaşayan herkesin barış içinde yaşamasını istiyoruz. Siyasetçi toplumda ayrışmayı değil, beraber olmayı sağlamak içindir. YENİ CHP HERKESİ KUCAKLAR Yeni CHP dostluğu, barışı, kardeşliği savunan, herkesi kucaklayan, ülke sorunlarına çözüm üreten partidir. Demokrasiyi, özgürlüğü savunan partidir, mazlumların yanında olan partidir. Yeni CHP bu yolda, her şey değişir bir şey değişmez, o da Kuvayi Milliye ruhudur. Çünkü CHP devrimci, yenilikçi partidir. İnsan haklarından, adaletten, özgürlükten, kadın erkek eşitliğinden, hukukun üstünlüğünden yanayız. Yeni CHP, Türkiye'ye özgürlüğü getirecek partidir. Yeni CHP, postmodern diktatörlüğü kabul etmez. Yeni CHP yasama organının dik duracağı bir Türkiye'yi inşa edecektir. TÜRKİYE'DE DEMOKRASİ VAR MI Eski Demokrat Partililere, eski Doğru Yol Partililere sesleniyorum yüreğinizde insan, Atatürk sevgisi var, laik Türkiye'ye inanıyorsunuz. Sizinle aynıyız, gayrımız kalmadı, gelin CHP saflarına. Herkesle kavgalı bir Türkiye var. Suriye ile niye savaşıyoruz, demokrasi yokmuş, senin ülkende demokrasi var mı, yok. ERDOĞAN'LA TERÖR ZİRVESİ 6 HAZİRAN'DA Kılıçdaroğlu, partisinin terör sorununun çözümü için hazırladığı yol haritasını görüşmek için Başbakan Erdoğan'dan randevu istemişti. Olumlu yanıt geldi. Zirve, 6 Haziran Çarşamba günü. CHP lideri dünkü konuşmasında da şunları söyledi: Analar ağlamasın, terörü bitirin dediler. Bu halk senden bunu istiyor. Terörün bitmesi için gel beraber yapalım, bu ülkede artık analar ağlamasın diyorum. İŞSİZLİĞİ BİTİR 5 ÇOCUK YAPARIZ Memur zamlarını da eleştiren Kılıçdaroğlu, '"Bu zamla memur zor geçiniyor. Çiftçi, emekli, işçi öyle... Sonra üç çocuk istiyor. Önce işsizliğe çözüm getirsin, sonra üç değil, beş çocuk da yaparız.'' dedi. ADIM ADIM BÜYÜK KURULTAY CHP'de 15 Temmuz'da yapılması plânlanan büyük kurultay öncesi 81 ilden 55'i kongrelerini tamamladı. 744 kurultay delegesi belli. 52 kurultay delegesi olan İzmir ve 22 delegesi olan Kocaeli'nde bugün seçim var. Haziran sonuna kadar 26 ilin kongrelerinin de tamamlanması bekleniyor. Hatay ve Diyarbakır'da kongrelerin mahkemelik olması sıkıntısı yaşanıyor. 2 il kongrelerini yapamazsa kurultayda temsil edilmeyecek. Hatay'ın 20, Diyarbakır'ın 22 kurultay delegesi bulunuyor. Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nihat Matkap, kurultaya 81 ilin de katılması için çalıştıklarını belirterek, 'Hatay ve Diyarbakır'daki yargı süreçlerinde sona doğru yaklaşmış durumdayız. Yetiştireceğimizi umuyorum.' dedi. ELİTAŞ'IN SÖZLERİ BİZİM İÇİN VIZILTI CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak, CHP'nin Kürt sorununun çözümüne ilişkin önerisi için, 'CHP'nin samimi olup olmadığının iyi değerlendirilmesi gerekiyor. Çünkü CHP'nin en baş tarafıyla en arka tarafı arasında müthiş bir uyumsuzluk var.' diyen AKP Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş'a tepki gösterdi. Toprak, 'Ülkenin en önemli sorunlarından birinin çözümü için yöntem önerisinde bulunduk. Bizler bu büyük amaç için çabalarken Mustafa Elitaş gibilerin sözleri bizler için sadece bir vızıltıdır.' diye konuştu. Kaynak En Son Haber 03.06.2012
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
06-04-2012, 01:19 | #2 |
yakında mezarlıktakileride davet edecek...
|
|
06-04-2012, 01:27 | #3 |
Şu memur zamları neden siyasetçilerin dillerinde pelesenkleşmiş bir argüman anlamış değilim. Rey kaygısı mı, gerçekten böyle mi düşünüyorlar kaygı verici doğrusu. Yahu asgari ücretle geçinen bir yığın insan var. Bir dönem lütfen bir dönem de şu kesimi dillerinizde pelesenkleştirin. İş adamları ile ters mi düşmek istemiyorsunuz nedir bunun iç yüzü.
SSK primi İşsizlik payı Gelir vergisi Damga vergisi v.s. v.s derken garibim işçiden kestiğiniz yasal kesinti stopajı ile birlikte 300-350 TL arasında değişiyor. Yahu insaf be...!!! Hala asgari ücretten vergi almaktan utanmayan bir devletiz. Her ay ssk primlerini gönderirken vicdanım sızlıyor.... |
|
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
absürtlük, chp, etro kemal, kemal kılıçdaroğlu |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|